Bob Saget, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida

Actorul și comediantul Bob Saget a fost găsit duminică mort într-o cameră de hotel din Orlando, Florida, au declarat autoritățile. Avea 65 de ani.

Biroul șerifului din Orange County a confirmat decesul său, care a fost raportat pentru prima dată de TMZ. Securitatea hotelului l-a găsit pe Bob în camera lui și a fost declarat mort la fața locului, dar circumstanțele morții sale sunt încă neclare.

„Detectivii nu au găsit semne de violență sau consum de droguri în acest caz. Acestea sunt toate informațiile pe care le avem în acest moment și nu anticipăm noi actualizări. Biroul legist va stabili în cele din urmă cauza și modalitatea decesului', au spus reprezentanții biroului șerifului.

Bob a făcut turnee prin țară în ultimul timp, ajungând în multe destinații din statul Florida, inclusiv în Orlando, care a început în septembrie și trebuia să-l ducă până în mai.

Biografia oficială a lui Saget descrie succesele sale de televiziune „Full House', care a fost difuzat din 1987 până în 1995, și „America’s Funniest Home Videos', care l-a angajat ca gazdă în 1989, drept „două dintre cele mai potrivite emisiuni de televiziune pentru familii produs vreodată'.

În rolul tatălui văduv Danny Tanner în „Full House', el a portretizat o personalitate de radio cu trei fiice a cărui soție și iubita din liceu murise într-o coliziune cu o mașină condusă de un șofer beat.

Bob Saget, comedian and ‘Full House’ star, dead at 65 **FILE PHOTOS**SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cu greu a fost văzut ca o vedetă pe marele ecran, dar și-a muncit mult și acolo. El lucra la două proiecte cinematografice când a murit și trebuia să fie inclus într-un documentar despre comediantul Martin Mull, un alt talent care a explorat dihotomia sa sănătoasă și vulgară.

Născut în Philadelphia și crescut în Norfolk, Virginia, Saget și-a început călătoria vieții în divertisment realizând filme Super 8 în adolescență. Familia lui s-a mutat în Los Angeles în acei ani, iar el a început să facă stand-up la 17 ani.

Saget a urmat la Universitatea Temple din Philadelphia, unde a realizat un film care a câștigat un premiu al Academiei pentru studenți în 1978. În 2013 a găzduit cea de-a 40-a ediție a Premiilor Academiei pentru Studenți.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete