Muzica lui Michael Jackson, scoasă din playlistul mai multor radiouri. Care este motivul?

Muzica lui Michael Jackson, apreciată și ascultată la nivel mondial de o mulțime de persoane chiar și la aproape 10 ani de la moartea cântărețului, a fost scoasă din playlistul mai multor radiouri. Decizia a fost luată pentru a respecta dorința publicului, aceasta fiind principala explicație oferită de purtătorul de cuvânt al radiourilor.

Difuzarea documentarului “Leaving Neverland” de către HBO a strânit reacții durere cu privire la comportamentul lui Michael Jackson. În cadrul documentarului, Michael Jackson este acuzat că ar fi abuzat sexual doi bărbați, Wade Robson şi James Safechuck, pe vremea când aceștia aveau șapte și respectiv zece ani. Cei doi afirmă că celebrul cântăreț i-ar fi avertizat că în cazul în care cineva va afla despre relațiile lor, există posibilitatea să ajungă la închisoare. Mai mult decât atât, unul dintre bărbații care îl acuză pe Michael Jackson de abuz sexual a povestit că acesta i-ar fi oferit un inel cu diamante, moment în care a avut loc o “ceremonie de căsătorie” în dormitorul acestuia, potrivit stirileprotv.ro.

Muzica lui Michael Jackson, scoasă din playlistul mai multor radiouri. Care este motivul?

Documentarul “Leaving Neverland” a fost privit cu revoltă și furie de anumite persoane, dar au existat și voci care au considerat că materialul nu are la bază fapte reale. Pentru că reacțiile oamenilor au fost diferite, posturile de radio din Quebec au luat decizia de a scoate din playlist piesele lui Michael Jackson, iar purtătoarea de cuvânt a trei posturi din Montreal a declarat că această măsură a fost luată pentru a respecta dorința publicului.

“Suntem atenți la comentariile ascultătorilor și reacțiile create de documentarul de azi.”, a spus purtătoarea de cuvânt, potrivit dailymail.co.uk.

Dacă până acum măsura s-a aplicat doar în cazul a trei radiouri, Christine Dicare, directorul departamentului de marketing și comunicații, a confirmat că decizia urmează să fie luată la nivelul celor 23 de posturi de radio din Quebec și va afecta peste cinci milioane de ascultători.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Michael Jackson.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Marin, copila fidelă a mamei ei. Mesajul emoționant transmis de vedetă de Ziua Mamei: Aș vrea să-mi fie permisă o vizita în cer'

Primele fotografii cu Monica Bellucci și iubitul ei. Este cu 18 ani mai tânăr decât ea!

Andreea Berecleanu a mărturisit care este secretul siluetei sale. Ce consumă vedeta

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete