Andreea Marin, copia fidelă a mamei ei. Mesajul emoționant transmis de vedetă de Ziua Mamei: “Aș vrea să-mi fie permisă o vizita în cer”

8 Martie nu este doar o zi dedicată tuturor femeilor, ci și momentul din an în care mamele se bucură de toată atenția copiilor, ele fiind răsplătite pentru toate eforturile depuse de-a lungul anilor. Pentru Andreea Marin, ziua de 8 Martie este întotdeauna un moment emoționant, având în vedere că mama vedetei s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani. 

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea o vârstă fragedă, lucru care a făcut-o să se maturizeze mult mai repede și să conștientizeze adevărata importanță a mamei în viața oricărui copil. Pierderea mamei a fost unul dintre cele mai dificile momente pentru Andreea Marin și care a lăsat un gol imens în sufletul acesteia, motiv pentru care, în fiecare an, de ziua mamei, vedeta îi aduce un omagiu celei mai importante femei din viața ei.

Andreea Marin, copia fidelă a mamei ei

O fotografie postată de Andreea Marin pe contul de socializare demonstrează că vedeta este copia fidelă a mamei ei. Asemănarea dintre cele două este izbitoare, mama Andreei Marin fiind o femeie foarte frumoasă și cu trăsături aparte. Alături de fotografia în care apare mama ei, Andreea Marin a scris un mesaj emoționant.

“Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mamă aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, măcar azi. Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer și aș lăsa totul deoparte pentru asta… La mulți ani, Femei minunate, inimi curate! Să vă fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!”, a scris Andreea Marin pe facebook. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin și cu mama acesteia.

Foto: facebook

Citește și:

Primele fotografii cu Monica Bellucci și iubitul ei. Este cu 18 ani mai tânăr decât ea!

Andreea Berecleanu a mărturisit care este secretul siluetei sale. Ce consumă vedeta

Prima imagine cu Catrinel Menghia și fetița ei, în timp ce o alăptează

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete