Andreea Berecleanu a mărturisit care este secretul siluetei sale. Ce consumă vedeta

Andreea Berecleanu, secretul siluetei

Andreea Berecleanu, secretul siluetei

Andreea Berecleanu are o siluetă de invidiat.Andreea Berecleanu a mărturisit care este secretul siluetei sale. Ce consumă vedeta.

Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit care este secretul pentru care se menține în formă.

Andreea Berecleanu a mărturisit care este secretul siluetei sale. Ce consumă vedeta

Invitată la “Observator” de la Antena 1, Andreea Berecleanu a spus la ce trucuri apelează atunci când vine vorba de kilogramele în plus.

“Eu nu prea dau sfaturi. Fiecare le ştie pe ale sale. Indiferent că vorbim despre femei, despre bărbaţi. Nu prea sunt secrete. Cred că trebuie să fie un echilibru. Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici n-aş putea, aş spune că viaţa mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice. Am încercat tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ţinut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într–o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață. Și anume, daca se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să mâncăm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Observator.

 

 

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete