Punct ochit, punct… iubit! (film)

PUNCT OCHIT, PUNCT… IUBIT! este o comedie britanica despre un asasin platit caruia i se aprind calcaiele dupa… cea pe care trebuia s-o omoare. Alaturi de Bill Nighy (“Pirates of the Caribbean”, “Love Actually”, ”Notes on a Scandal”), ii regasim pe Emily Blunt (“The Devil Wears Prada”, “Young Victoria, “The Wolfman”), Rupert Grint (seria “Harry Potter”, “Driving Lessons”) si Rupert Everett (“St. Trinian’s”, “Shrek 2”, “Shrek The Third”), Eileen Atkins (“Cold Mountain”, “Gosford Park”), Martin Freeman (“The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy”, “Love Actually”) si Gregor Fisher (“Lassie”, “Rab C. Nesbitt”).

Regia ii apartine lui Jonathan Lynn (“Yes, Minister”/“Yes, Prime Minister”, “The Whole Nine Yards”, “My Cousin Vinny”), dupa un scenariu de Lucinda Coxon (“The Heart of Me”), bazat pe bazat pe comedia clasica in regia lui Pierre Salvadori, “Cible Émouvante”.

WILD TARGET este produs de Martin Pope (“The Cottage”, “The Heart of Me”) si Michael Rose (“Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit”, “Chicken Run”) de la Magic Light Pictures.

Bill Nighy, Emily Blunt, Gregor Fisher, Wild Target

Bill Nighy, Wild Target

Bill Nighy este Victor Maynard, un asasin singuratic intre doua varste, care traieste pentru a o multumi pe dificila lui mama, (Eileen Atkins), desi are reputatia ca este de o eficienta letala, ca nimeni altul.

Rutina lui profesionala se duce pe apa sambetei cand se trezeste atras fara scapare de o tanara care ar fi trebuit sa fie urmatoarea lui tinta, Rose (Emily Blunt). Asa ca ii cruta viata si se alege si cu un ucenic nedorit, Tony (Rupert Grint), care, ca si Rose, e convins ca Victor este un detectiv privat. Victor ii ia sub protectia sa, de care cei doi tineri au mare nevoie, caci clientul care o voia moarta pe Rose (Rupert Everett) e nemultumit si vrea, totusi, ca jobul incredintat lui Victor sa fie dus la bun sfarsit.

Bill Nighy, Emily Blunt, Wild Target

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor