Americanul (film)

Un film de Anton Corbijn
Scenariul:
Rowan Joffe si Martin Booth
Dupa romanul „A very private gentleman”, de Martin Booth.
Cu:
George Clooney, Thekla Reuten, Paolo Bonacelli, Violante Placido.
Gen: thriller
Premiera: 10 septembrie 2010
Distribuit de Ro Image 2000 si Prorom

Jacl (George Clooney) este un asasin, singuratic si mereu pe drumuri. Dupa ce un job in Suedia se sfarseste mai dur decat trebuia, Jack se retrage in partea rurala a Italiei. Savurând linistea unui mic orasel medieval, Jack primeste o ultima misiune – trebuie sa construiasca o arma pentru o persoana de contact misterioasa, belgianca Mathilde (Thekla Reuten).

Spre marea lui suprindere, Jack incepe sa se apropie de locuitorii oraselului. Se imprieteneste cu preotul locului, parintele Benedetto (Paolo Bonacelli) si se lasa prins intr-o relatie pasionala cu Clara (Violante Placido), o femeie foarte frumoasa. Iesind astfel in lume, Jack s-ar putea sa-si complice periculos de mult existenta si sa forteze mana destinului…

AMERICANUL este o productie This is that/Greenlit/Smokehouse, in regia lui Anton Corbijn. Cu George Clooney, Violante Placido, Thekla Reuten, Paolo Bonacelli. Castingul e asigurat de Beatrice Kruger. Designer de costume: Suttirat Anne Larlarb. Muzica e compusa de Herbert Grönemeyer. Montajul: Andrew Hulme. Production Designer: Mark Digby. Director de imagine: Martin Ruhe.

Producator executiv: Enzo Sisti.
Producatori: Anne Carey, Jill Green, Ann Wingate, Grant Heslov, George Clooney.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor