Nanny McPhee (film)

Dna Green este la capatul puterilor. Cei trei copii ai sai, Norman, Megsie si Vincent se cearta si se bat tot timpul, de sotul ei, Rory, plecat la razboi, nu mai stie nimic de luni de zile, cumnatul sau, Phil, o bate la cap sa-i vanda lui partea din ferma familiei care ii revine sotului ei, iar dna Docherty, sefa ei, a inceput sa se poarte foarte ciudat. Ca si cum nu era de ajuns, se trezeste pe cap cu Celia si Cyril Gray, nepotii ei, doi copii extrem de rasfatati, trimisi de la Londra ca sa stea la ferma nu se stie pentru cat timp.

E prea mult pentru dna Green! Dar ce nu stie ea inca, dar va afla in curand, este ca are mare nevoie de bona McPhee si puterile ei magice!

Situatia dnei Green e mult mai grava decat isi inchipuie. Phil i-a spus ca are un cumparator care le va da un pret foarte bun pentru ferma, insa adevarul e ca are o datorie la jocuri fata de dubioasa dna Biggles. Dna Biggles si-a trimis doua complice, Miss Topsey si Miss Turvey, sa-l ameninte pe Phil si sa incerce sa puna mana pe ferma daca acesta nu-si plateste datoria. Daca planul celor doua va reusi, familia Green va pierde totul.

Cyril si Celia sosesc cu o zi mai devreme, in timp ce dna Green este plecata la serviciu. Cei doi rasfatati bogati si verii lor de la tara nu se suporta, asa ca, de cum dau cu ochii unii de altii, incepe un scandal urias. Cand dna Green ajunge acasa, gaseste iadul dezlantuit. Cand aude ca cineva bate la usa casei ei, degeaba inceaca sa faca liniste. Deschide usa pentru a se trezi fata in fata cu dadaca McPhee.

E de ajuns ca aceasta sa arunce o privire spre micii scandalgii ca sa-si dea seama ca in casa aceea e nevoie de ea. Repeta fraza ei binecunoscuta: “Cand aveti nevoie de mine, dar nu ma vreti…. atunci trebuie sa stau. Cand ma vreti, dar nu mai aveti nevoie de mine … atunci trebuie sa plec.”

Odata ajunsa la ferma familiei Green, bona McPhee trece imediat la fapte. Cand rasfatatii familiei refuza sa imparta paturile cu verii lor, spunand ca mai degraba s-ar culca cu purceii in pat, ei bine, bona le implineste pe loc dorinta: in paturile lor apar purceii cu pricina, iar copii asa vor dormi! Caci bona McPhee nu glumeste cu copiii obraznici!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor