Motivul real din cauza căruia actrița Jennifer Aniston nu-și dorește copii

Jennifer Aniston

Anul trecut, într-un interviu oferit revistei Elle, Jennifer Aniston a mărturisit că ideea de a avea copii i s-a părut întotdeuna „sincer, destul de înfricoșătoare”.

Jennifer Aniston nu-și dorește copii! Care este motivul actriței?

„Unii oameni sunt construiți pentru a fi neveste, soți, părinți. Nu știu cât de natural ar fi pentru mine să devin mamă”, a adăugat atunci actrița.

„Cine poate ști ce rezervă viitorul în materie de copii și parteneri de viață. Cine știe cum va evolua acel copil.

Cu tehnologia din zilele noastre și cu puțin noroc, desigur, putem face lucrurile diferit față de cum obișnuiam să le facem cu 10 sau 20 de ani în urmă.”

Actrița a dezbătut și numeroasele speculații cu privire la o sarcină care au urmărit-o neîncetat de la începutul carierei sale.

„Nu trebuie să fim căsătorite sau mame pentru a ne simți complete. Noi decidem care este finalul nostru de fericit”, a scris Jennifer într-un eseu în anul 2016.

„Da, poate voi deveni o mamă cândva .. Totuși, nu aș vrea să devin părinte pentru a mă simți completă, îndeplinită și mulțumită de mine.

Urăsc felul în care devin o „știre” ori de câte ori corpul meu se schimbă pentru că am mâncat un burger sau pentru că am fost fotografiată dintr-un unghi nefericit, deci pot fi doar două lucruri: însărcinată sau grasă.

Asta ca să nu menționez dureroasa jenă care vine odată cu mesajele de felicitări din partea prietenilor, colegilor sau chiar necunoscuților pentru o sarcină fictivă.”

Cu 10 ani în urmă, însă, în 2008, după ce a aflat că fostul ei soț, actorul Brad Pitt, a înșelat-o cu Angelina Jolie pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. & Mrs. Smith”, Jennifer mărturisea:

„Am spus-o de nenumărate ori: Voi avea copii! Pur și simplu știu că voi avea.”

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Hayden Panettiere, agresată fizic de partenerul de viață. Ce spune familia actriței despre cele întâmplate?

Actrița Diane Keaton „a fost singură întreaga ei viață”

Femeia care poate mânca doar banane și căpșuni. Cum a ajuns în această situație?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete