Motivul real al celui de-al cincilea divorț al Pamelei Anderson

Pamela Anderson a înfierbântat imaginația a milioane de bărbați de pe întreg mapamondul. Și nu numai în rolul din Baywatch, ci cu absolut orice apariție a sa. Baywatch a fost poate doar începutul… Căsniciile i-au adus multe neplăceri. Iată care este motivul real al celui de-al cincilea divorț al Pamelei Anderson.

Vedeta acum în vârstă de 52 de ani, înfocată activistă pentru apărarea mediului și a drepturilor animalelor, mai are două mari constante în viața ei: căsniciile și capacitatea de a surprinde. Ultima ei ispravă a avut loc recent, pe 20 ianuarie, când, într-un moment de vulnerabilitate s-a căsătorit cu producătorul de film Jon Peters.

Ceremonia ar fi avut loc în secret, în Malibu, la aceasta participând și fii divei, Dylan Lee în vârstă de 22 de ani și Brandon Thomas Lee în vârstă de 23 de ani.

Dar isprava nu a fost aceea că s-a căsătorit pentru a cincea oară, nici că a făcut-o cu un bărbat cu 22 de ani mai în vârstă, ci pentru că… a divorțat după numai 12 zile de mariaj. Chiar dacă vedeta nu a vrut să spună care a fost motivul divorțului, o sursă apropiată cuplului a cam… ciripit. Aceasta a dezvăluit faptul că Jon a vrut să o distribuie pe Pamela într-un film la care lucrează, ceea ce blonda nu își dorea. Și nu pentru că n-ar fi vrut să mai fie în fața camerelor de luat vederi. Substratul era cu totul altul. Pamela este o femeie care ține foarte mult la independența ei financiară, iar proaspătul soț este la fel de dominator pe cât de creativ. Ceea ce nu s-a potrivit deloc cu dorința de autonomie a Pamelei.

După ce epopeea acestei scurte căsnicii a ieșit la iveală, fosta vedetă Playboy a ieșit la rampă în mediul online și a postat un fel de explicație. „Am vrut să am o singură căsnicie. Nu asta vrea toată lumea? Am o familie frumoasă, sunt o mamă bună, dar pur și simplu nu sunt o soție grozavă. Nu putem avea în viață totul…'

Pamela Andreson a mai fost căsătorită în 1995 cu bateristul Tommy Lee (la 96 de ore după ce l-a cunoscut), de care a divorțat trei ani mai târziu. A urmat mariajul de un an cu Kid  Rock (2006-2007) și alte două căsătorii cu același barbat, Rick Salomon (2007-2008; 2014-2015).

Foto: Hepta

Citește și:

Cu cine a fost înlocuit George Buhnici?

Cum s-au cunoscut Lili Sandu și Silviu Țolu?

Raluca Bădulescu în pericol să orbească. Vezi ce i s-a întâmplat juratei „Bravo, ai stil!'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete