Sexy Adina Butar se pregătește să devină mamă

Sexy Adina Butar se pregătește să devină mamă

Până atunci, ne concentram la acest aspect, dar nu neglijăm și activitățile noastre muzicale. Când vom avea copilul, eu voi face o pauză de la concerte și înregistrat piese, pentru a mă dedica întru totul bebelușului”, a spus Adina Butar.

La puțin timp după ce au lansat noua piesă, “Indestructible”, Adina Butar și Markus Sculz au fugit într-o escapadă romantică în Cancun – Mexic – acolo unde adoră să plece în vacanță. De aici, cei doi artiști speră să se fi întors… 3.

Cei doi iubiți au relația perfectă, iar de fiecare dată când are ocazia, Adina vorbește despre asta. „Ne înţelegem excelent, suntem împreună de aproape acelaşi timp de când am şi început să lucrăm împreună. Până să-l cunosc pe Markus, niciodată nu mi-a plăcut să îmbin utilul cu plăcutul, cum se spune la noi, dar partea interesantă e că la noi chiar a fost dragoste la prima vedere.

A fost ceva inexplicabil, din prima clipă în care ne-am văzut, pentru că s-a întâmplat ceva în sufletele noastre, ca şi când ne ştiam de undeva, ne-am mai întâlnit cândva, ne-am mai iubit cândva, într-o altă viaţă, altă existenţă. În primele săptămâni, nu am vrut să depăşim linia profesionalului şi nu ne-am recunoscut nici unul că ne plăcem, ci doar am lucrat împreună la albumul “Scream”, în studio.

Au trecut 3-4 săptămâni şi, exact în clipa în care a trebuit să plec înapoi, în România, ţin minte perfect momentul – Markus m-a dus la aeroport, iar în aeroport, înainte de zbor, m-a luat din senin de mână. De acolo a început totul', conchide artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Vedete