Cu cine a fost înlocuit George Buhnici?

Cu cine a fost înlocuit George Buhnici?

După plecarea lui George Buhnici de la cârma emisiunii „iLikeIT', difuzată de PRO TV, părea că soarta emisiunii este compromisă. Iată că acest Mercur retrograd a aranjat apele și din 29 februarie se anunță începerea unui nou sezon al emisiunii.

Cea care are frâiele programului, acum, este Iulia Ionescu, corespondent Știrile PRO TV. Iulia Ionescu este jurnalist de peste un deceniu și este pasionată de tehnologie, social media, sport și călătorii.

Încântată și entuziasmată, Iulia este nerăbdătoare să înceapă această nouă experiență din cariera sa: iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată'.

Emisiunea „I Like IT' a fost prezentată, până în octombrie 2019, de George Buhnici, care a decis să părăsească proiectul după 8 ani de colaborare.

'Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!', declara Buhnici la final de proiect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete