Motivul pentru Ștefan Stan s-a despărțit de soția sa. A răbufnit după ce a fost acuzat că și-a abandonat fetițele

Ștefan Stan s-a despărțit de soția sa, după ce aceasta s-a mutat în Germania împreună cu cele două fetițe. Cântărețul a răbufnit după ce s-a speculat că și-a abandonat copiii.

După săptămâni de speculații și zvonuri, Ștefan Stan a ales să facă declarații pentru a clarifica situația privind divorțul său de soția sa, Simona. Contrar a ceea ce se vehicula, cei doi au luat această decizie dificilă în mod comun, concentrându-se asupra binele celor două fiice ale lor.

„Nimeni nu se desparte pentru că e fericit. Nimeni nu face lucrul acesta. Noi suntem fericiți că am ales să mergem pe drumuri separate. Am ales să facem asta și să avem grijă de 2 copii minunați, creați din iubirea noastră.

Lor nu le lipsește nimic, au toată atenția părinților. Mai puțin a mea, fizică, dar vorbesc cu fetele mele mereu pe videocall. Merg la ele în permanență. Toată lumea își dă cu părerea, am văzut că s-au speculat multe lucruri. Era cineva care spunea că eu merg doar o dată la 2-3 luni să-mi văd familia.

Până în Germania sunt 2000 km. Cu mașina faci aproximativ 17-20 de ore, fără oprire, e foarte dificil. Plus că te mai oprești, obosești. Nu îmi permit să fac asta tot timpul pentru că am de muncă, am contracte pe care trebuie să le onorez. Eu sunt un om de onoare, nu am tras țepe și nu am făcut prostii', a declarat Ștefan Stan pentru FANATIK.

Artistul a ținut să lămureasă zvonurile privind o presupusă neglijare financiară, afirmând că atât el, cât și Simona sunt profund implicați în asigurarea fericirii și stabilității celor mici. El a adăugat că, indiferent de schimbările din viața lor personală, amândoi părinții vor continua să fie prezenți și implicați în creșterea și dezvoltarea copiilor lor.

Ceea ce spune lumea, că nu îmi ajut financiar familia, mi se pare o mizerie. Nu a existat niciodată separare din punct de vedere financiar la noi. Tot ce am făcut eu, ea a știut și invers.

Toate punctele financiare le-am discutat deja. Se va stabili o pensie alimentară de către statul german, dar este irelevantă pentru noi. Fetele mele nu vor trăi din pensie alimentară. Eu am grijă să nu le lipsească absolut nimic. Și când spun lucrul acesta, mă refer inclusiv la Simona. Sacrificiile sunt din ambele părți. Dacă unul dintre noi are nevoie de sprijin de orice natură, sunt unul alături de celălalt.

Am ajuns la concluzia că noi doi funcționăm mult mai bine ca prieteni. Căsnicia, din punctul meu de vedere nu este pentru toată lumea. Decizia a fost luată de comun acord.

Noi nu ne-am căsătorit pentru că am avut nevoie unul de celălalt. Nici nu ne-am căsătorit ca să facem copii și să ne placă lumea. Ne-am căsătorit pentru că a existat o dragoste greu de explicat în cuvinte. Iar rodul acestei iubiri sunt fiicele noastre, pe care le divinizăm', a mai spus îndrăgitul artist.

stefan-stan-5-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

Motivul pentru care Ștefan Stan s-a despărțit de soție

Una dintre cauzele principale ale separării, potrivit artistului, este imposibilitatea sa de a părăsi România pentru a se stabili definitiv în Germania, unde are afaceri împreună cu nașul fetițelor. Cu toate acestea, Ștefan Stan a subliniat că, în ciuda distanței fizice, va face tot posibilul pentru a rămâne un tată dedicat.

„Au intervenit diferite discuții, ea și-a dorit foarte mult ca eu să vin în Germania. Eu nu am putut să fac lucrul acesta. Am stat și am calculat lucrurile și eu nu pot să fac lucrul acesta. Nu simt că țara aceea ar fi pentru mine. Ca fetele mele să crească și să aibă o educație acolo, da.

Și cred că acesta a fost startul, de acolo au pornit divergențele între noi. Dar noi am făcut împreună cu nașul fetelor o cafenea acolo. E un bistro unde lumea mănâncă preparatele gătite de Simona. Ne-am gândit că acela ar fi un venit suplimentar față de ceea ce fac eu.

Sărbători pentru mine nu mai există de ceva vreme. Îmi place să văd la alții. Nu sunt genul acela de artist care să mimeze fericirea lângă brad cu cineva, doar să dau bine la public. Eu am de muncă. Iar Crăciunul este pentru copiii mei, să se bucure de tot, trebuie să trăiască magia aceasta', a mai declarat Ștefan Stan pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete