Mariana Moculescu susține că s-a iubit cu Cătălin Cherecheș, primarul condamnat la pușcărie: „Mi-a plăcut mult ca bărbat”

Mariana Moculescu a dezvăluit că a avut o relație de scurtă durată cu Cătălin Cherecheș, primarul condamnat la pușcărie pentru luare de mită. Ea a apreciat la acesta stilul lui și a fost cucerită de mesajele pe care i le trimitea.

În urmă cu mulți ani de zile, Mariana Moculescu s-a iubit cu Cătălin Cherecheș. Ea l-a cunoscut pe acesta îndeaproape și spune că îi pare rău prin ce trece. Primarul din Baia Mare a fost condamnat definitiv vineri, 24 noiembrie, la cinci ani de închisoare de Curtea de Apel Cluj, în dosarul în care e acuzat de luare de mită. După condamnare, el a fugit din țară.

Cătălin are mari probleme cu legea acum și îmi pare tare rău. Am avut o relație frumoasă, de respect, curtoazie și chiar mai mult. A fost o relație de scurtă durată, cam de 4 luni. El îmi trimitea niște mesaje superbe. Nu îl voi uita niciodată. El nu îmi spunea Mariana, ci Lady. Dar el este mai tânăr cu 10 ani decât mine. Nici nu m-am gândit că va fi mai mult între noi. Eu nu am vrut să îi răpesc tinerețea. Mă bucur mult că l-am cunoscut, mi-a plăcut mult ca bărbat. Noi ne-am întâlnit destul de greu, pentru că eu m-am lăsat așteptată. Acum știu că s-a căsătorit, are o soție frumoasă.

Dar a fost ceva frumos între noi. Dar lucrurile nu au mers și pentru că eu eram în București, el la Baia Mare. Noi ne mai vedeam pe video, ne trimiteam mesaje, dar nu a fost să fie', a declarat Mariana Moculescu pentru FANATIK.

mariana-moculescu-iubit-politician-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Și a continuat cu dezvăluirile: „El s-a căsătorit în august, chiar la o zi după ziua mea de naștere. Pe actuala lui soție o cunoștea de pe vremea în care mă curta pe mine. Mi-a făcut plăcere să îl cunosc, pot spune că am fost mândră. Știu că multe femei și-ar fi dorit să aibă măcar o întâlnire cu Cătălin. El a fost foarte gentil cu mine și foarte domn. M-a măgulit în acest răstimp. El mi-a ridicat mereu moralul, a fost printre puținii bărbați din viața mea care și-a arătat generozitatea și gentilețea. Pot spune că puțin așa, regret că l-am pierdut. Dar l-am felicitat atunci când am văzut că s-a căsătorit.

Îi doresc tot binele din lume. Mai ales că am aflat și că soția lui este însărcinată. Din păcate el trece acum printr-o perioadă extrem de grea. Noi nu am mai păstrat legătura, pentru că s-a căsătorit. Dar eu cred că un om care ți-a fost prieten, îți va rămâne toată viața', a mai spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

El era foarte iubit. Mi-a spus mie că a fost primarul ales cu cele mai multe voturi din istoria României'

Totodată, Mariana Moculescu susține că primarul Cătălin Cherecheș a curtat-o și pe Elena Udrea. Eu la început nici nu știam cine este, apoi l-am căutat pe internet. Când am văzut cine e am rămas mască. Eu știu ce fel de femei l-au curtat, a fost Elena Udrea și câte și mai câte. M-a atras stilul său, mi-a dat niște mesaje foarte frumoase. Mi-a plăcut că el a fost foarte boem și bonom și cu vedetele de la noi. Cu domnul Florin Piersic, cu Andra, când a avut spectacole la Baia Mare, chiar și cu Moculescu.

Vedeam că urca pe scenă și dansa cu diverse artiste. El era foarte iubit. Mi-a spus mie că a fost primarul ales cu cele mai multe voturi din istoria României. Îmi pare foarte rău pentru situația lui, că a fost condamnat la închisoare. Viața i-a jucat o festă. Mai ales că abia se căsătorise și soția e însărcinată', a mai declarat Mariana Moculescu pentru FANATIK.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete