Motivul pentru care Simona Gherghe pleacă de la „Mireasa”. Gabriela Cristea o va înlocui

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Aceasta este gazda emisiunii „Mireasa', însă recent a anunțat că va lipsi o perioadă.

Simona Gherghe a făcut o mărturisire în cadrul ediției de miercuri, 27 aprilie. Potrivit, a1.ro, frumoasa vedetă nu va mai prezenta emisiunea „Mireasa' în zilele 28, 29 și 30 aprilie, iar Gabriela Cristea o va înlocui.

Nu este pentru prima dată când acest lucru se întâmplă. Atunci când Simona Gherghe a fost infectată cu Covid-19 și a avut nevoie de o perioadă pentru refacere, Gabriela a fost gazda emisiunii.

În cadrul Observatorului, mama a doi copii a dezvăluit că va pleca împreună cu soțul ei la Londra. Ei au sărbătorit în familie Paștele, iar acum își iau câteva clipe de răgaz doar pentru ei doi.

„Plecăm în delegație în vacanța de 1 mai la Londra', a declarat Simona Gherghe la Observator.

Simona Gherghe este una dintre cele mai longevive jurnaliste de la Antena 1. O prezență caldă, prezentatoarea TV a făcut mai mult dezvăluiri pe rețelele de socializare, legate de modul în care își crește cei doi copii.

„Mă uit la Ana și Vlad, îi văd cât sunt de legați, cum întreabă mereu unul de altul… chiar primul lucru, dimineața. Îi văd cum se joacă, cum se și bat, cum interacționează, cum sunt unul pentru altul, unul lângă altul. Mi-am dorit enorm să am un copil. Nu aș fi îndrăznit niciodată să visez la doi. Și totuși sunt #mamadedoi. Iar pentru ei, e magic că se au unul pe altul. O iubire pe viață! Iubirea de frate și soră… O iubire pe care eu n-o s-o trăiesc niciodată, sunt doar martoră, zi de zi', a mărturisit prezentatoarea în urmă cu ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete