Ce i-a transmis Sorin Bontea lui Nobo, câștigătorul „Chefi fără limite”?

Prima ediție a show-ului „Chefi fără limite', de la Antena 1, i-a oferit lui Daniel Jumuga, Nobo, câștigătorul competiției, un premiu de 30.000 de euro și ocazia de a descoperi Grecia culinară.

Noul format al emisiunii de gătit „Chefi fără limite' a propus o combinație între alte două emisiuni cu priză la public: Chefi la cuțite și Asia Express. Cei trei deja cunoscuți chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, alături de echipele lor, au ieșit din studioul obișnuit pentru o escapadă culinară în Grecia. Acolo, au fost supuși multor probe, care de care mai inedite, astfel că în finală au ajuns doi concureți din echipa lui Sorin Bontea și un reprezentant al echipei lui Cătălin Scărlătescu.

Câștigătorul primei ediții „Chefi fără limite' este Daniel Jumuga, Nobo, din echipa lui chef Sorin Bontea. El a colaborat foarte bine cu alte două colege, Mariana Tarbuca și Daniela Andronie Rădulescu, astfel că, la final, trofeul a ajuns la el.

„Dragilor, vă mulțumesc tuturor. Îmi cer mii de scuze, dar efectiv nu am cum să răspund tuturor mesajelor, telefoanelor, apelurilor, notificărilor pe care le primesc acum. Telefonul meu a luat-o efectiv razna', a povestit Nobo pe rețelele de socializare.

Sorin Bontea, despre Nobo: „Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat!'

Ulterior, acesta a declarat pentru Antena 1:

Nu am câștigat niciodată nimic. Nu îmi vine să cred. Primul lucru pe care o să îl fac este să îmi plătesc datoriile acumulate pe timpul pandemiei. Apoi, îmi scot soția în oraș', a decarat Nobo la Antena 1.

Și Sorin Bontea a scris un mesaj înduioșător pe Instagram:

„Bravo, Nobo! Trofeul Chefi fără limite este verde (n.r. – culoarea echipei lor). Mă bucur de tot ce te-am învațat și mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat!'

Daniel Jumuga este cofetar și, alături de soția lui, au un bistro în localitatea Drăgănești. Ea a fost cel care l-a înscris în competiția Chefi fără limite și care i-a declarat, fără rezerve, susținerea și dragostea.

„Nu cred că pot să exprim în cuvinte ceea ce reprezintă pentru mine, sunt foarte mândră de el, iar profesionistul ce a ajuns azi, se datorează nopților nedormite, setei de cunoaștere și de depășire a propriilor limite', a scris ea.

Echipa lui NoboSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Facebook

Citește și: Oana Cuzino, urmărită de ghinion

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete