Motivul pentru care Roxana Ionescu va petrece singură sărbătorile. Ce va face soțul ei: „O să fim puțin despărțiți”

Roxana Ionescu va fi singură de sărbători, pentru că soțul ei, Tinu Vidaicu, are mai multe concerte. Vedeta va rămâne în Timișoara de Crăciun și Revelion.

„Mama Natură', așa cum au știut-o fanii mult timp, a renunțat la televiziune și s-a mutat la Timișoara, acolo unde locuiește soțul ei. Roxana Ionescu a plecat din anul 2018 din București. Îi place atât de mult în orașul în care stă cu soțul ei încât nu s-ar mai întoarce în Capitală.

„Mai greu în București, este foarte aglomerat. Era și când eu m-am mutat, în 2018, dar acum parcă e și mai aglomerat. Acum m-am îndrăgostit de Timișoara și este mult mai bine acolo. Clar îmi văd viața acolo, pentru că este Tinu', a spus Roxana Ionescu la Antena Stars.

„O să fim puțin despărțiți'

Roxana nu își va petrece sărbătorile de iarnă alături de soțul ei. Tinu Vidaicu va fi prezent și de Crăciun și de Revelion în club, unde va pune muzică. Vedeta va rămâne în Timișoara, unde se va ocupa de clubul pe care partenerul ei de viață îl deține.

„O să fim puțin despărțiți. El o să aibă foarte multe concerte. O să pună muzică și de Crăciun, și de Revelion, iar eu o să rămân să susțin clubul și familia', a dezvăluit Roxana Ionescu. Deși nu vor fi împreună de sărbători, Roxana nu este supărată și își susține soțul în tot ceea ce face. „Îl încurajez să facă ceea ce trebuie să facă. Noi tot timpul ne sărbătorim. Dacă n-o să fim în noaptea dintre ani împreună, pe 1 facem megapetrecere', a declarat vedeta.

Roxana-Ionescu-si-Tinu-Vidaicu-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Roxana și soțul ei, Tinu Vidaicu, s-au căsătorit civil cu ceva timp în urmă. Iar pentru cununia religioasă și petrecere au profitat pe perioada mai relaxantă din vară, cu mai puține restricții. Chiar și așa, pentru că restaurantul nu era disponibil în ziua de sâmbătă, cei doi au hotărât ca marele eveniment să aibă loc vineri.

În ceea ce privește momentele dificile din viața ei, despre care presa a tot scris, Roxana a spus, cu sinceritate: „Am avut o viață frumoasă per total. Dar am fost și încercată, poate prea încercată în unele momente. Dar dacă m-aș fi oprit acolo, n-aș mai fi făcut nimic. Era un mare stop care nu ar mai fi putut să dezvolte nimic. Nu s-ar mai fi întâmplat nimic bun în viața mea'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete