Denise Rifai s-a îndrăgostit de un celebru actor: „Este iubitul vieții mele. El e căsătorit”

Denise Rifai a spus cine este bărbatul cu care s-ar căsători fără să stea pe gânduri. Invitată la podcastul „ALTCEVA', prezentatoarea a vorbit și despre viața personală.

Vedeta de la Kanal D este foarte discretă cu viața sa amoroasă. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' a fost invitată la podcastul găzduit de Adrian Artene, care a apărut pe YouTube în weekend, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa personală.

Denise Rifai a fost întrebată de gazda podcastului cu ce bărbat i-ar plăcea să se căsătorească. Fără să stea prea mult pe gânduri, ea a răspuns Kevin Costner, un actor în vârstă de 67 de ani, pe care l-a și numit „iubitul vieții mele'. Realizatoarea l-a observat pe actorul american pe un panou publicitar.

„Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: «Ăsta e genul meu».
El e căsătorit cu o tipă tare faină', a răspuns Denise Rifai, la podcastul „ALTCEVA'. Kevin Costner, actorul american, este căsătorit din anul 2004 cu Christine Baumgartner.

denise-rifaiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Denise Rifai are iubit?

Denise Rifai e prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D. Despre viața ei profesională se știu multe detalii, dar nu și despre cea personală. Vedeta nu a vorbit despre vreun partener până acum.

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Denise Rifai a fost întrebată despre iubit. Prezentatoarea a fost foarte discretă până acum. „Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea. Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat.

E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț', a dezvăluit ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete