Motivul pentru care prezentatoarea Sonia Argint a divorțat de soțul ei după 15 ani de căsnicie: „Toate au ieșit la suprafață”

Sonia Argint și Horațiu Ionescu au avut o relație 18 ani de zile, dintre care 15 ani au fost căsătoriți. Acum doi ani, în mare secret, ei au divorțat. Într-un articol postat pe blogul ei, vedeta a explicat care a fost motivul.

„În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune. Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz.

Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieșit la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vizavi de motive', a explicat prezentatoarea.

„În rest, aleg să păstrez în intimitate culisele din spatele divorțului. Cred că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi avem împreună și îi iubim la nebunie. Și este semn de respect pentru propria persoană. Așadar, de la bun început, vă rog frumos să nu mă întrebați despre motive în detaliu, pentru că nu voi oferi niciun răspuns', a mai dezvăluit ea.

Sonia Argint și Horațiu Ionescu au fost căsătoriți 15 aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, ea a făcut alte declarații despre separarea de tatăl copiilor ei. „Divorțul este punctul final. Când ai trecut prin diverse etape, ai încercat o grămadă de lucruri și îți dai seama că nu se mai poate. Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte. Ai nevoie de o perioadă de doliu după aceea. Este o relație care a durat toată perioada maturității mele. De la aproape 20 de ani până la 38. Deci, eu toată viața mea de om matur mi-am petrecut-o într-o relație. Frumoasă, bazată pe iubire. Dar se întâmplă ca oamenii să evolueze diferit', a povestit Sonia Argint, care a și dezvăluit cum i-a anunțat pe copii de divorț.

„Copiilor le-am dat vestea împreună. În al doilea rând, copiii sunt deștepți.. Ne-au spus: da, ne-am dat seama. Nu s-a pus problema ca vreunul dintre părinți să nu aibă acces la copii. Chiar îmi doresc ca băieții să petreacă timp cu tatăl lor. Au nevoie de figura paternă, mai ales la vârsta asta', a încheiat prezentatoarea.

Sonia Argint și Horațiu Ionescu au împreună doi copii, pe Marc și pe Eric.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete