Motivul pentru care Oana Zăvoranu a divorțat de Pepe. Vedeta nu s-a ferit și a spus tot adevărul

În urmă cu mai bine de 10 ani, Oana Zăvoranu și Pepe anunțau că-și spun Adio după 11 ani de relație, dintre care cinci de căsnicie. Divorțul lor a fost unul controversat care a ținut prima pagină a ziarelor de scandal. Vedeta a povestit în urmă cu ceva timp în podcastul lui Măruță de ce s-a despărțit, de fapt, de Pepe și care a fost adevăratul motiv pentru care mariajul lor s-a destrămat.

Oana a vrut să facă lumină și a dezvăluit în podcastul „Acasă la Măruță', principalul motiv pentru care ea și Pepe au ajuns la divorț în 2011. Cei doi formau unul dintre cele mai iubite cupluri și nimeni nu se aștepta să-i vadă despărțiți.

De altfel, Oana Zăvoranu a spus că niciodată nu va nega faptul că mariajul ei cu Pepe a avut și multe momente fericite. Din păcate, sentimentele au început să dispară la un moment dat, iar tensiunile dintre ei erau tot mai multe. Oana Zăvoranu a recunoscut că nu-l mai iubea pe cântărețul latino și de aceea s-au și despărțit. În plus, ea a fost cea care a vrut să divorțeze de el, nu invers.

Motivul pentur care Oana Zăvoranu și Pepe au divortatSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. El nu a fost surprins de ce s-a întâmplat. Căsnicia nu s-a rupt brusc. Cum m-am îndrăgostit pe bune de el, într-o zi am simțit că nu mai simt la fel. Nu m-am dus nici la primul notar, nici nu m-am apucat să bârfesc cu prietenele. Am zis că poate e o chestie de moment. Eu veneam pe la 5-6 dimineața vreo două-trei luni. Epuizasem toate coafezele, toate prietenele. Dormeam undeva în sufragerie. Știu, a fost o tragedie națională, dar se poate întâmpla în viață. Nu e vina mea, nu e vina lui. La un moment dat s-a întrerupt firul', a explicat Oana Zăvoranu.', a declarat Oana Zăvoranu în podcastul „Acasă la Măruță'.

De altfel, Oana e de părere că fostul ei soț nu a suferit după divorț și nu era rănit și că s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, la nici un an de la divorț, mai mult din ambiție, ci nu neapărat din dragoste, deși au fost împreună timp de opt ani și au două fetițe. Bruneta a dat ca exemplu căsnicia ei cu Alex Ashraf, cu care s-a căsătorit la mai bine de cinci ani de când s-a despărțit de Pepe.

Oana Zăvoranu crede că Pepe nu a suferit după divorț

'Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune (soțul ei, Alex Ashraf, n.r.). Pe mine m-a pus o țară întreagă la zid. Câte luni au trecut până când s-a căsătorit el? Vreo opt-nouă luni. Nici un doliu nu purtăm? M-a iritat, pentru că am simțit că este făcută la ambiție. N-am crezut niciodată în această căsnicie. Eu n-am suferit, am fost ofticată (că a fost transformată în personaj negativ, n.r.)', a mai spus actrița.

Mai mult, Oana a mărturisit că Pepe era un bărbat foarte gelos. Acesta i-ar fi cerut să renunțe la cariera de artistă ca să nu mai fie nevoită să se sărute cu alți bărbați pe micile ecrane.

Oana Zăvoranu a încercat să-i facă pe plac și a pierdut amumite șanse în carieră din această cauză.

Ea spune că niciodată nu i-a cerut lui Pepe să renunțe la muzică și că nu era geloasă pe femeile care apăreau în videoclipurile lui.

„El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat', i-a mai spus Oana Zăvoranu lui Cătălin Măruță.

După ce Oana Zăvoranu a vorbit de Pepe în cadrul podcastului lui Cătălin Măruţă, Pepe nu s-a lăsat mai prejos și a vorbit și el despre mariajul lui cu Oana tot în cadrul unui podcast, dar al prietenului Damian Drăghici. Cântărețul consideră că mariajul lui cu Oana a fost mai mare greșeală din viața lui.

„Mi se pare cea mai greşeală din viaţa mea. Ea e cea mai mare greşeală din viaţa mea, dar am învăţat foarte multe şi, învăţând foarte multe din această greşeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: . Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste şi iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aş sta să le dezvolt, i-aş da motiv să apară la televizor', a declarat Pepe, în faţa lui Damian Drăghici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete