Irina Nicolae nu trăiește pe banii soțului milionar. Ce muncește în Budapesta: „Îmi place foarte mult ce fac”

Irina Nicolae a făcut parte mulți ani de zile din trupa ASIA. S-a retras din muzică când s-a mutat în Budapesta alături de Marius Vizer, milionar și președintele Federației Internaționale de Judo. Deși soțul ei e milionar, ea muncește, e mândră de afacerea pe care o are.

Irina Nicolae își dedică timpul în principal fetiței sale, Scarlett Maria, care a venit pe lume acum cinci ani de zile. Micuța are programul ei, așa că vedeta reușește să și muncească, este designer. A renunțat la muzică acum mulți ani, iar acum e pasionată să decoreze case.

„Eu sunt pe partea de design, că asta fac. Nu șomez acasă. Copilul e, clar, prioritatea, da. (…)', a spus Irina Nicolae în podcastul lui Cătălin Măruță.

Irina Nicolae mai dezvăluie: „Când eram mică voiam să fiu detectiv particular. Văzusem multe filme, foarte multe filme, între timp am mai crescut și am rămas tot în sfera frumosului și îmi place ce fac foarte mult.

Fac case frumoase, fac case cu suflet, este mult de muncă, lucrez cu un arhitect, lucrez cu o echipă întreagă. Eu nu vorbesc limba maghiară, dar am oameni care vorbesc engleză, arhitectul cu care lucrez, și constructorul, cel puțin la proiectele astea două pe care le am. Ei finalizează partea de construcție și urmează partea mea', a declarat ea.

irina-nicolae-in-budapesta-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fosta cântăreața a făcut și cursuri în domeniu, unul chiar în România. „Sunt de la începutul procesului, de când se naște ideea, ce se dorește de la spațiul respectiv până la final, eu aprob absolut orice. Sigur că de partea tehnică este arhitectul, desenează el absolut tot, dar și eu am făcut un curs în România, dar sunt și niște cursuri pe care trebuie să le mai fac și o să vin. Primul curs l-am făcut online, am dat și test.

Îmi place foarte mult ce fac și știi de ce? Pentru că oamenii când intră în casă reacția e așa: Nu mai vreau să ies din casa asta, îmi place foarte mult. De fapt asta cred că e menirea unei case, să te facă să rămâi acolo', a încheiat ea.

Irina Nicolae e stabilită de mulți ani de zile în Budapesta, Ungaria, cu Marius Vizer. Sunt căsătoriți din 2015. Prima nuntă au făcut-o în Moscova, Rusia, iar cea de-a doua în Budapesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete