Motivul pentru care Oana Radu s-a despărțit de soțul ei: „Ne-a făcut rău”. Erau căsătoriți din 2020

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au separat la numai trei de când s-au căsătorit. Artista a făcut primele declarații despre despărțirea de soțul ei și a explicat care sunt motivele pentru care fiecare a luat-o pe drumul său.

Cunoscuta artistă Oana Radu a decis să împărtășească public primele detalii dureroase ale divorțului de soțul ei, Cătălin Dobrescu, dezvăluind că despărțirea a fost o decizie dificilă și că se confruntă cu o suferință emoțională intensă.

Într-un interviu sincer acordat lui Jorge, Oana Radu a explicat că separarea de Cătălin Dobrescu este un subiect sensibil și că se află într-un stadiu în care încă nu și-a revenit complet. De asemenea, ea a vorbit și despre motivele care au dus la separarea lor.

„Eu și soțul meu ne-am separat! E un subiect foarte sensibil! Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum. Treaba asta m-a cam dărâmat și cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume. Nu a existat un motiv anume, pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem. Asta e tot ce pot să spun! Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta. Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut practic din prima zi toată viața împreună. Cumva când ai aceiași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației', a mărturisit vedeta în podcast-ul Vorba lu’ Jorge.

oana radu si catalin dobrescu s au despartit 10SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

Cântăreața a subliniat că, deși suferă intens din dragoste, consideră că dacă soțul ei este sufletul ei pereche, atunci în cele din urmă se vor regăsi. În ciuda momentelor dificile, Oana Radu continuă să își desfășoare activitatea în industria muzicală și speră într-o regăsire a echilibrului emoțional.

„Într-adevăr, emoțional sunt praf. Eu cred că tot răul este spre bine și mă gândesc că Dumnezeu are un plan cu noi toți. Mai cred că dacă eu și Cătălin sau oricine în lumea asta suntem sau sunt suflete pereche, cu siguranță vor fi împreună. Așa că dacă e să fie, vom fi', a declarat cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete