Feli Donose a născut! Artista este mămică de fetiță

Feli Donose a născut o fetiță. Cântăreața a adus-o pe lume pe micuța Nora Luna prin operație cezariană, la Spitalul Universitar.

“Peste tot cerul rasuna ca SUNTEM BINE IMPREUNA! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea!”, a scris Feli pe facebook după ce a ieșit din operație.

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, culeg de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de mămică', spunea cântăreța cu câteva zile înainte de a naște.

Feli s-a cunoscut cu tatăl fetiței sale, Cătălin, la o nuntă și a fost dragoste la prima vedere. La câteva luni după ce s-au cunoscut, ei au aflat că vor deveni părinți. Feli se temea că nu va rămâne prea curând însărcinată, motiv pentru care luase în calcul varianta adopției.

Despre Cătălin, Feli spunea că e varianta ei masculină: “Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă',spunea vedeta.

Surse foto: facebook, libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati