Motivul pentru care Meghan Markle a ales să nu facă petrecere pentru fiica ei

Înainte de nașterea lui Archie în mai 2019, Meghan Markle a sărbătorit sosirea primului născut cu o petrecere în New York, organizată de prietena ei Serena Williams. Dar lucrurile stau mult diferit în 2021, înainte de nașterea ce va avea loc în vară a celui de-al doilea copil al lui Meghan și Harry, prima lor fetiță.

Us Weekly relatează că acest lucru nu este deloc surprinzător, având în vedere pandemia de coronavirus în care ne aflăm. Meghan a optat pentru a nu avea „baby shower' pentru bebelușul nr. 2.

„Meghan simte că o petrecere mare pentru copii cu cadouri nu este potrivită acum. Există prea multe lupte în lume. Ea și Harry au fost atât de implicați în problemele umanitare, încât amândoi simt că timpul și resursele lor pot fi folosite într-un scop mai bun', a spus sursa.

Ducesa „are sprijinul prietenilor ei și, cel mai important, al Prințului Harry. Harry este partenerul ideal, având grijă de Archie și lucrând pentru a-și întreține familia', a mai adăugat sursa.

Meghan a făcut referire la fiica ei în discursul său Vax Live despre vaccinul COVID și echitatea de gen. Ducesa și soțul ei au co-prezidat evenimentul. Puteți urmări discursul ei mai jos:

„Soțul meu și cu mine suntem încântați că vom avea în curând o fiică. Este un sentiment de bucurie pe care îl împărtășim cu milioane de alte familii din întreaga lume. Când ne gândim la ea, ne gândim la toate celelalte familii de pe glob, cărora trebuie să li se ofere capacitatea și sprijinul pentru a ne duce mai departe. Viitoarea lor conducere depinde de deciziile pe care le luăm și de acțiunile pe care le luăm acum pentru a le înființa și pentru a ne pregăti pe toți pentru o zi de mâine de succes, echitabilă și plină de compasiune', a declarat ea spre sfârșitul discursului său.

Foto: Captură Tweeter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete