Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor apela la ajutorul bonelor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să devină părinți, prezentatoarea tv urmând să nască o fetiță pe data de 11 octombrie.

Cum deja a început numărătoarea inversă, cei doi viitori părinți s-au gândit la toate detaliile, inclusiv la ajutorul pe care Gabriela Cristea îl va primi după ce o va aduce pe lume pe fetița lor. Chiar dacă în rândul vedetelor bonele sunt la mare căutare și tot mai multe persoane publice apelează la ajutorul acestora, Tavi Clonda a povestit că exclude această posibilitate.

Cineva o va ajuta pe Gabriela Cristea după ce va naște?

Invitat în platoul unei emisiuni de televiziune, Tavi Clonda a vorbit despre perioada ce urmează în viața lor, mărturisind că vor fi ajutați din toate părțile, inclusiv de prieteni și de mama cântărețului. În plus, Tavi Clonda a vorbit și despre motivul pentru care nu își doresc o bonă în casa lor. “Nu vrem bone, nu vrem sa stricăm căsnicia cu filipineze. O să ne ajute mama, mai avem prieteni”, a spus Tavi Clonda la “Agenţia VIP”.

Ce probleme a avut Gabriela Cristea în timpul sarcinii?

Gabriela Cristea a avut o sarcină ușoară, însă au fost și câteva momente de cumpănă. Tavi Clonda a vorbit și despre clipele în care soția sa nu s-a simțit tocmai bine, mărturisind că a lipsit de fiecare dată când aceasta a acuzat dureri.

“Ea s-a simţit rău de două ori şi de două ori nu eram acasă. O dată eram la o nuntă in Braşov şi nu se simţea foarte bine, dar am ajuns înapoi. Atunci a fost singura dată când a vomitat. A doua oară aveam o cântare la un club din Bucureşti, a avut ea nişte probleme. Nu erau probleme de speriat, dar fiind sarcina foarte preţioasă ne-am speriat un pic.”, a povestit Tavi Clonda în cadrul emisiunii “Agenţia VIP”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe imagini cu Tavi Clonda și Gabriela Cristea.

Foto: facebook

Citește și:

Bianca Drăguşanu, detalii intime din casa ei: „Nu am închis un ochi toată noaptea'. Cum a reacționat Victor

Teo Trandafir vorbește despre trecut: „Am suferit cumplit din pricina…'

Alexandra Diaconescu de la „Insula Iubirii' s-a transformat radical după despărțirea de Aurel: „Împart cu voi micul meu secret!'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete