Motivul pentru care Andreea Bălan dorește custodia exclusivă a fetițelor: „El plătește o pensie alimentară infimă ”

Andreea Bălan și George Burcea au terminat procesul de divorț, însă artista dorește custodia exclusivă a celor două fetițe, Clara și Ella. Artista a explicat de ce luptă pentru acest lucru.

În cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Andreea Bălan a mărturisit că vrea custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are din căsnicia cu George Burcea. Vedeta spune că ea este cea mai în măsură să decidă pentru copiii ei.

„Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare. Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect', a declarat cântăreața.

andreea-balan-fetite-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Ce pensie alimentară plătește George Burcea fetițelor sale

Andreea Bălan a spus că fostul ei soț a fost scutit pentru plata pensiei alimentare în ultimii doi ani, iar acum le oferă copiilor o sumă infimă, fiind vorba despre o treime din salariul minim pe economie net.

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate', a spus artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete