Claudia Pătrășcanu, declarații despre o nouă relație, după divorțul de Gabi Bădălău: „Dorința copiilor mei este de a avea un frățior”

După mai bine de trei ani de procese, divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a încheiat. S-a speculat deja că vedeta ar avea un nou iubit, însă a negat până acum, când vorbește pentru prima oară despre o nouă relație, mai ales că băieții ei își doresc un frățior.

Într-o postare pe Instagram, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit ce își dorește de la bărbatul pe care speră să îl aibă lângă ea. „Anul acesta, eu am uitat să mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine.😊 Știu doar că am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi am propus și asta pentru că pot.🙏🏻

Sunt sănătoasă și pot să ajung la Sfântul Mormânt din Ierusalim, la Sf Efrem, Sf Nectarie și să l caut pe Dumnezeu mai mult decât am făcut o până azi. Doar pot! Datorită Lui!🙏🏻 Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frătior🙈, intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului', a scris ea.

Vedeta a mai dezvăluit: „Clar am alte obiective, nu doresc să le fărâm dorința, doresc doar să aștept și să urmez calea cea mai dreapta în alegeri.😊 Să fie acel om bun, bărbat adevărat, de încredere și puternic. Un om hotărât, să avem lucruri în comun și să mi fie cel mai bun prieten.😊

Capacitatea de a-și asumă responsabilitatea este un alt semn al unui om puternic. Aud bărbați care se plâng de viața mai mult decât femeile.🙈 Oare de ce? Poate să mi răspundă vreun domn?😊 Sunt mama de băieți și încă de acum le insuflu aceste aspecte importante. 😊 Bărbatul adevărat știe să depășească întotdeauna dificultățile și să rezolve probleme. Știe să caute soluții și rezolvare. Orice s ar întâmpla în viața, important este să te poți controla și să nu decazi,să ai demnitate și bărbăție!😊 Dragii mei,vom avea zile frumoase doar dacă avem obiective frumoase!😊🙏🏻 Va îmbrățișez!', a mai transmis Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu, declarații despre o nouă relație, după divorțul de Gabi BădălăuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, Claudia Pătrășcanu a fost pozat alături de un bărbat tânăr, s-a speculat că e iubitul ei, însă vedeta a dezvăluit că persoana care se află aproape mereu lângă ea este șoferul ei, care o însoțește atunci când pleacă la concerte prin țară.

„Am avut o cântare la Giurgiu și la toate cântările pe care le am departe de Constanța și care implică să mă întorc noaptea, eu am un șofer, un băiat care merge cu mine, este băiatul fostei mele mătuși. Noi am crescut împreună, pot să-l numesc ca și fratele meu. E băiatul care merge cu mine, conduce, mă ajută la sunet, ca un tour-manager. Nu e iubitul meu sub nicio formă!', a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete