Motivul pentru care Alessandra Stoicescu lipsește de la Observatorul Antenei 1. A fost înlocuită cu Octavia Geamănu

Motivul pentru care Alessandra Stoicescu lipsește de la Observatorul Antenei 1. A fost înlocuită cu Octavia Geamănu

Alessandra Stoicescu lipsește zilele acestea de la pupitrul Observatorului orei 19.00 de la Antena 1. Celebra prezentatoare a fost înlocuită cu Octavia Geamănu. 

În data de 6 iulie, Alessandra Stoicescu nu a apărut la Observatorul orei 19.00 de la Antena 1. Octavia Geamănu, colega ei, și-a făcut apariția și a prezentat știrile. Ea îi ține locul prezentatoarei în această perioadă. Motivul absenței sale?

Alessandra Stoicescu lipsește de pe micul ecran deoarece a plecat într-o vacanță cu familia. Chiar pe Instagram și pe Facebook vedeta a anunțat că următoarele zile le va petrece alături de soțul Sergiu și de fiica lor Sara într-o locație inedită.

Alessandra Stoicescu, dezvăluiri picante despre relația cu soțul ei

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi, care lucrează în televiziune încă din tinerețe. Oamenii o văd zilnic pe micile ecrane, dar nu știu prea multe lucruri despre viața ei personală. Prezentatoarea trăiește o poveste de dragoste cu Sergiu Constantinescu de ceva ani, iar cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2013.

În cadrul unui interviu, Alessandra Stoicescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei și a povestit cum se relaxează ei în timpul liber. Mai mult, el este cel care gătește în casă.

„În bucătărie nu am loc de Sergiu, el este un bucătar desăvârșit, eu stau pe lângă el să-l ajut, să îi mai dau câte un ingredient, el este un spectacol. Fiecare facem lucruri foarte bine, dar la bucătărie nu poate fi egalat, pentru că este foarte creativ. Eu nu am avut niciodată o aplecare către zona asta. Când ne-am cunoscut făcea niște mese de sărbători. Eu îl răsfăț cu dragostea mea și cu echilibrul pe care cred că i-l dau în viață și lucruri pe care nu le putem dezvălui, că este zi. Îmi place să îi fac surprize.

Dacă noi ne-am întâlnit la o vârstă matură, ca să nu spun bătrâni, trebuie să ne iubim, să ne arătăm iubirea și să ne completăm pentru că de asta ne-am întâlnit. Trebuie să îi aduci împlinire și alint celuilalt și să se simtă că e fericit. Trebuie să îl respecți pe celălalt, să nu inșiști pe lucrurile care nu îi plac. Sergiu are copil, o are pe Bianca, pe care eu o văd ca pe o soră, că are 21 de ani, merge în vacanțe împreună cu noi, ea alege.Oamenii nu trebuie să uite de ce sunt împreună, ca să fie fericiți. Poate e o formă de egoism. Dar eu vreau să-l fac pe el fericit și să fiu eu fericită,’ a mărturisit Alessandra Stoicescu, în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro