Motivul halucinant pentru care soția unui bărbat a fost dată în judecată de amanta acestuia

Motivul halucinant pentru care soția unui bărbat a fost dată în judecată de amanta acestuia

Nu există niciodată o scuză bună pentru a te implica într-o aventură cu cineva căsătorit. Dar se întâmplă. Și la sfârșitul zilei, femeile care devin amante sau „cealaltă femeie' pot fi chiar fiicele, surorile, mătușile, mamele, soțiile sau vecinele noastre. Sunt femei care aparțin unei comunități.

Acest subiect este unul tabu pentru mulți dintre noi, iar o soție înșelată poate avea răni adânci și poate adopta o atitudine ce n-ar fi crezut că ar putea să o deprindă. La fel s-a întâmplat cu o femeie care a aflat că soțul său o înșela.

Ea a postat numeroase mesaje pe rețelele de socializare prin care transmitea că soțul ei plătea pentru a avea relații extraconjugale cu respectiva amanta. Aceasta din urmă a apelat la instanță și a dat-o în judecată pe femeie pentru că i-a pătat imaginea în social media. Ba mai mult decât atât, i-a cerut soției înșelate să-i plătească daune morale, să-și ceară scuze publice.

Magistrații au analizat întreaga poveste, au citit postările și comentariile celor două femei și au ajuns la concluzia că într-adevăr soțul a avut o relație extraconjugală, însă banii pe care îi oferea amantei erau pentru alte scopuri.

În final, decizia acestora a fost în favoarea soției, iar amanta a fost nevoită să plătească 4000 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată. Aceasta nu a fost decizia definitivă, deoarece cea care susținea că i-a fost pătată imagine în mediul online a făcut contestație.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri