Vlad Gherman a împlinit 28 de ani! A petrecut alături de Cristina Ciobănașu

Marți, 16 februarie 2021, actorul Vlad Gherman a împlinit 28 de ani. Deși la începutul lunii februarie au anunțat că s-au despărțit, Vlad și Cristina Ciobănașu (24 de ani) au celebrat împreună aniversarea actorului.

Vlad Gherman a împlinit 28 de ani! A petrecut alături de Cristina Ciobănașu

În mediul online, atât Vlad, cât și Cristina au publicat mai multe imagini. „La mulți ani, suflet drag! 🥳”, a scris actrița în dreptul unei fotografii în care apare alături de Vlad. Pe contul lui de Instagram, alături de mai multe imagini cu el, Cristina și părinții lui, Vlad a scris:

„Indiferent unde mă va duce viața, nu voi uita niciodată de unde am plecat! ❤️ Vă iubesc! To the moon and back”. După despărțire, Cristina și Vlad au declarat în repetate rânduri că își doresc să rămână prieteni, dar și că nu exclud posibilitatea unei împăcări.

„Niciodată să nu spui niciodată. Nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi. Nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de-asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Cristina Ciobănașu, potrivit Spynews.

De ce s-au despărțit?

Luni, 1 februarie 2021, Vlad și Cristina au confirmat că s-au despărțit după o logodnă de 2 ani și jumătate și o relație de 9. „Noi când ne-am cunoscut eram foarte tineri. Din acel moment am făcut cam totul împreună.

Am lucrat și jucat împreună, iar undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce ne doream noi ca indivizi”, au declarat inițial despre despărțire. Și în prezent, fostul cuplu lucrează împreună.

Părinții actorului nu pot trece peste despărțirea lui de Cristina

Vestea despărțirii celor doi a surprins nu numai publicul, ci și familiile actorilor. Vlad Gherman a dezvăluit că părinții lui nu vor să accepte că el nu mai este într-o relație cu Cristina. „Tot pun întrebări. Dar de ce, de ce, de ce? Este obositor. Am ajuns, sincer, să nu le mai răspund.

Sau le răspund la câteva zile. Deci, mama, tata, vă iubesc, știți asta. E mai bine să vorbim mai rar. În rest da, am stat toată perioada asta ba la sora mea, ba la vărul meu, mă duc la psiholog”, a mărturisit actorul pe YouTube.

Foto: Instagram

Citește și:

Benny Adegbuyi nu se rușinează cu trecutul lui. Cu ce s-a ocupat celebrul luptător înainte să se apuce de sport: „Am fost și dulgher”

Simona Halep, o nouă victorie clară la Australian Open. Ce a spus despre „coșmarul” Swiatek?

Benny Adegbuyi, momentul adevărului. Face sau nu sex înainte de meci? Are o regulă foarte importantă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete