Monica Tatoiu și Cătălin Măruță nu mai vorbesc de 10 ani: „A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic”

Din anul 2012, Monica Tatoiu nu mai vorbește cu Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a încercat să-i facă o farsă, iar femeia de afaceri s-a supărat extrem de rău.

În urmă cu 10 ani, atunci când Cătălin Măruță prezenta emisiunea „Happy hour', el i-a făcut o farsă Monicăi Tatoiu. Echipa de la PRO TV îi ridicase mașina femeii de afaceri din fața casei, iar ea a sunat la Poliție. Măruță și-ar dori să se împace cu Monica Tatoiu, însă ea refuză. „L-am cunoscut atunci pe soțul ei. Am alergat când l-am văzut. Doamna Tatoiu era prietena noastră. Îmi era dragă, venea… Crede-mă că a fost cu urmărire. Nu pot să zic. Nu mai dăm, doamna Tatoiu. Poate veniți mâine dumneavoastră la sosurile picante', a spus Cătălin Măruță în emisiunea sa.

Monica-Tatoiu-dieta-balerina-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Farsa Monicăi Tatoiu nu a fost difuzată pe TV. Femeia de afaceri nici nu vrea să audă de o posibilă împăcare cu vedeta de la PRO TV.

„La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând. Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)', a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete