Mesajul actriței Maia Morgenstern după scandalul iscat de George Buhnici: „Ce să cauți tu la plajă?”

De câteva zile toată lumea vorbește despre derapajul lui George Buhnici. Acesta a declarat că atunci când merge la mare nu vrea să vadă vergeturi și le-a înjosit pe femeile care nu merg la sală. Mai mult decât atât, acesta și-a comparat soția cu o minoră. Mai multe persoane publice au reacționat, printre acestea și actrița Maia Morgenstern.

Iată ce a scris pe pagina ei de Facebook: „Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți…Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și…îmbolnăvești de atâta…cum sa zic io?!” Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri. Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine. Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine… Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza. Ne mai civilizăm un picuț.

maia-morgensters-mesaj-george-buhniciSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine…în fine. Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase – nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic. Iată, de pildă, tabloul “Cele trei grații”. Rubens. Pictorul. Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo…Păi nu-i păcat sa nu….și anume??? P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc', e mesajul actriței.

Consiliul pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma declarațiilor lui George Buhnici și a demarat o anchetă. Dacă vor fi depistate acte de discriminare, vloggerul riscă o amendă care va fi cuprinsă între 2.000 și 100.000 de lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete