Monica Grigore Althamer, Femeia Anului 2014 pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Teolog de formaţie, a deprins să asculte oamenii şi să-i ajute să treacă peste încercările vieţii. Iar atunci când viaţa a pus-o şi pe ea în faţa unei pierderi, martor neputincios al durerii, s-a hotărât să facă ceva şi le-a trimis celor din Asociaţia Dăruieşte Viaţă un e-mail spunând doar că vrea şi ea să ajute.

Nu cu formație medicală sau mii de euro în cont, ci cu multă bunăvoință și dorința de a face mai mult pentru alții, așa cum nu a putut face pentru omul drag. Practic, ea s-a implicat pentru a cere și a face o practică curentă în România pentru „second opinion', concept medical extrem de important, folosit pe scară largă în Occident, care este încurajat şi pe care pacienţii îl solicită în mod curent, iar medicii îl recomandă fără reţineri pentru a evita erorile de diagnostic.

Pentru activitatea sa de voluntariat medical și pentru activitatea de lobby în implementarea conceptului de 'a doua opinie', Monica Althamer a fost cooptată ulterior în echipa Ministerului Sănătății a ministrului Vlad Voiculescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro