Monica Belluci – Zeita italiana cucereste America

Ar fi trebuit sa fie avocat, dar a ajuns model, iar apoi actrita. Asta, spre disperarea barbatilor care cred ca este o gluma cruda a naturii, facuta pentru a-i innebuni.

Cine o uita cand o vede?
Acasa, in Italia, nu-si mai permite nici macar sa iasa la restaurant fara sa provoace o busculada. In America poate inca sa savureze linistita un hamburger pe strada, dar nu pentru multa vreme. Dupa ce a cucerit Italia, iar apoi Europa, Monica Belluci i-a facut si pe americani sa se indragosteasca de ea, cu filme precum Tears of the Sun (alaturi de Bruce Willis), Matrix Reincarcat, Matrix: Revolutii si Patimile lui Iisus. Nascuta pe 30 septembrie 1968, in oraselul Citta di Castello (Umbria), Monica s-a inscris la 18 ani la Facultatea de Drept din Perugia. Pentru a-si putea plati studiile, a inceput sa lucreze, in paralel, ca manechin si fotomodel.

Succesul a sosit repede, asa ca a renuntat la facultate, lasandu-se ispitita de fascinanta lume a modei. In 1988 s-a mutat la Milano, a devenit una dintre preferatele Casei Dolce&Gabana, iar un an mai tarziu avea contracte la Paris si New York. Fermecat de chipul ei, pe care l-a vazut intamplator intr-o revista, regizorul italian Dino Risi a chemat-o sa dea probe pentru un serial de televiziune (Vita con figli). Trecerea de la modelling la actorie a venit astfel de la sine.
Au urmat alte doua pelicule italienesti, iar apoi Francis Ford Coppola a distribuit-o in rolul uneia dintre miresele lui Dracula, in celebra productie americana din 1992. "Atunci am aparut pentru prima data intr-un film american. Rolul a fost neinsemnat, dar pentru mine era un inceput, asa ca m-am intors acasa, pentru a lua lectii de actorie."

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati