Monica Anghel dezvăluie modul în care reușește să-și mențină silueta: „Am foarte multă grijă”

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite artiste din România. De-a lungul timpului, cântăreața a trecut prin numeroase transformări. Acestea și-au pus amprenta pe corpul și psihicul său.

Monica Anghel este o fire extrem de energică și reușește de câțiva ani să ducă un stil de viață extrem de sănătos, fiind atentă la alimentație și făcând sport constant. Artista a început o dietă în 2017 care a ajutat-o să dea jos 40 de kilograme. De atunci, ea se menține în formă și recent a dezvăluit și micul ei secret.

„În perioada de pandemie am mai pus puțin, dar am dat jos. Am foarte multă grijă la ce mănânc, la tot. Mănânc carne slabă, nu mănânc prăjit.

De cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală. La sală fac ce știu eu că am voie să fac. Lucrez, iar când nu merg la sală cu Aviv, fac exerciții acasă. O zi pe săptămână nu fac, de obicei duminică sau lunea. (…)Cozonacul mi-a făcut rău dintotdeauna.

Mi se face poftă câteodată de câte un covrig, dar cu mai puțină sare. Vreau să spun că o dată la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până în ora 13, dar până a doua zi nu mai mănânc nimic. În schimb, beau apă, apă multă.', a mărturisit Monica Anghel la Prima TV, scrie substantial.ro.

Când a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea', vedeta le-a mărturisit fanilor care au fost gustările sale în acea zi și ce exerciții face la sală pentru a-și proteja coloana.

„Până la ora asta am mâncat 5 curmale. Am băut o cafea, fără lapte și zahăr, și un ceai. Pe la ora 16:30 trebuie să mănânc un pește la grătar, cu niște fasole verde, cu niște roșioare și un cățel de usturoi. După plec la sală cu Aviv. După vin acasă și mai beau un ceai. Sunt zile în care mai fac și fasting de 24 de ore.

Când merg la sală fac greutăți și cardio. Nu pot să ridic mai mult de 25 de kilograme, pentru că am fost operată pe coloană. Dacă nu merg la sală, fac acasă.

Este un stil de viață, procesul de slăbire a fost într-un an și trei luni. A fost foarte important în acest proces de schimbare și psihologul pe care l-am avut', a declarat cântăreața în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete