Magda Catone, studentă la 63 de ani: „Am reușit abia acum”

Magda Catone este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, aceasta a urcat pe scena teatrului, dar a apărut și în numeroase seriale TV. Acum, la 63 de ani, vrea să-și împlinească un vis, motiv pentru care urmează o nouă facultate.

Magda Catone și-a surprins fanii când a lăsat actoria și s-a apucat de Teologie, un vis pe care îl are încă de mic copil. Actrița a mărturisit că acum pare cel mai bun moment pentru a-și duce la bun sfârșit dorința.

„Sunt studentă în anul I, la Teologie. E o pasiune din familie, de când eram copil, și am reușit abia acum să mi-o îndeplinesc. Faci doi ani, trei cu licență, dar eu voi da și masteratul.', a declarat Magda Catone, pentru Impact.ro.

Fiul Magdei Catone este și el actor, însă nici unul dintre ei nu agreează ideea de a juca împreună într-o piesă.

„E reticent la astfel de colaborări, nu-și dorește. Nici eu nu sunt mare fan. A mai făcut colega mea, Maia Morgenstein, sunt oameni care și promovează familia, foarte frumos, dar nu e cazul meu. Eu nu am reușit să trec de această barieră impusă de el.', a adăugat actrița, pentru sursa mai sus menționată.

În noiembrie, soțul Magdei Catone, Șerban Ionescu va împlini un deceniu de când a trecut în neființă. Actorul s-a stins din viață la doar 62 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu borelioză și a fost tratat de scleroză amiotrofică, boala care i-a măcinat sufletul.

Acum ceva timp, actrița a povestit cum au trecut acești ani și cum a ajutat-o Carol, fiul său, să depășească mai ușor pierderea dureroasă a soțului ei.

„Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta. Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei', a mărturisit actrița în urmă cu ceva timp la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete