Cum arată fiul artistei Monica Anghel, la cei 12 ani?

Pasiunea lui Aviv, fiul artistei Monica Anghel, pentru kempo, a apropiat-o și pe mama lui de acest sport, o ramură a artelor marțiale.

Aviv împlinește anul acesta 12 ani și este o fire sportivă. A început să practice kempo, iar atunci când timpul le permite, cei doi ies la plimbare cu bicicletele.

„În ultimii ani, sportul a devenit din ce în ce mai important în viața mea și a fiului meu, așa că fiind vreme bună, am venit să ne alegem bicicletele potrivite pentru noi. Drumuri uscate și să conducem cu grijă, indiferent de ce conducem fiecare dintre noi', a scris Monica Anghel pe rețelele de socializare.

De altfel, ea păstrează online mai multe dintre momentele mamă-fiu, cu atât mai mult cu cât Aviv a fost cel care a ajutat-o pe Monica să se apropie și mai mult de sport.

„În marea majoritate a timpului, eu sunt cea care merge cu Aviv la antrenamente. Primele dăți, l- am așteptat în mașină, daaaaaa, o prostie mai mare ca mine. Din fericire, m-am trezit și am urcat împreună cu el la antrenamente, așa că am făcut și facem împreună sport sub atenta îndrumare a lui Patrick Tudor Costache. Mulțumim pentru diversitatea antrenamentelor, pentru răbdare, pentru implicare, profesionalism, mulțumim pentru tot', a scris cântăreața.

Monica Anghel: „Nu aș putea locui în altă țară'

Artista a descoperit și un alt mod de a se menține în formă, după ce a slăbit 30 de kilograme. Recent invitată în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro Tv, Monica Anghel a povestit că obișnuiește să meargă la Brașov o dată pe an, unde petrece o săptămână sub supravegherea unui medic nutriționist și diabetolog. „În toată săptămâna cât am stat acolo, în afara sucurilor pe care le-am băut și a terapiilor pe care le-am făcut, ca drenajul limfatic, am făcut yoga, plimbări în natură, întâlnire de pictură cu un psiholog care a interpretat toate desenele.'

În aceeași emisiune, artista a discutat și despre legătura specială pe care o are cu România și despre faptul că nu s-ar putea adapta în altă parte.

„Am încercat lucrul acesta. Am stat un an de zile la New York, cu mulți ani în urmă, și m-am întors acasă mâncând pământul, pentru că mi-era dor de fiecare gropiță din București', a povestit ea.

Aviv kempoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiesc Oana și Vlad Gherman?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete