Momentul adevărului! Ce înălțime are Adela Popescu

ce inaltime are Adela Popescu

ce inaltime are Adela Popescu

Adela Popescu este considerată a fi dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Ce înălțime are Adela Popescu.

Cu o privire caldă, un zâmbet inocent, un ten impecabil și o siluetă de invidiat, Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate femei din România.

Cu toate astea, te-ai fi gândit vreodată că Adela Popescu are 1.65 m?

Momentul adevărului! Ce înălțime are Adela Popescu

Pentru prima dată, vedeta a vorbit despre complexul ei, peste care a reușit să treacă. În liceu, pentru că era mică de înălțime, Adela a fost nevoită să poarte tocuri.

“Am 1.65 şi patru ani de liceu am mers numai pe tocuri pentru că mi se părea că sunt foarte foarte mică. Acum când trebuie să încalţ tocuri e prăpăd. Mi-am pierdut antrenamentul. În liceu eram destul de complexată, cred că adolescenţa îşi spunea cuvântul”, a mărturisit Adela Popescu la Pro tv.

Depresia postnatală nu a ocolit-o nici pe Adela Popescu.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea Tv și-a amintit de perioada când a fost la un pas să cadă pradă depresiei postnatale.

“Mă gândeam de ce pe mine m-a ajutat foarte mult să mă întorc la emisiune, după două luni. Pentru că, dintr-o dată, după două luni în care mă simţeam groaznică, nu aveam timp nici să mă spăl, vorbesc serios, mergeam cu copilul la toaletă de multe ori. Îl luam cu mine, adică luam căruciorul să fie acolo. Cineva, dintr-o dată, mă machia, mă coafa şi mă uitam în oglindă şi arătam bine. Şi asta m-a ajutat să depăşesc perioada cu bine, să nu intru într-o depresie postnatală”, a spus Adela Popescu, potrivit Antena Stars.

 

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete