Cea mai frumoasă lecție pe care Romanița Iovan a învățat-o de la “mama Zina”

Cea mai frumoasă lecție pe care Romanița Iovan a învățat-o de la mama Zina

Cea mai frumoasă lecție pe care Romanița Iovan a învățat-o de la mama Zina

Zina Dumitrescu, “mama modei românești”, a încetat din viață la 82 de ani în azilul unde și-a petrecut ultimii ani din viață. Cea mai frumoasă lecție pe care Romanița Iovan a învățat-o de la “mama Zina”.

“Creatoarea de modă nu a mai făcut față problemelor de sănătate cu care se confrunta, însă nici nu-și mai dorea să lupte pentru viața sa: Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat atunci directorul azilului, Ioan Casian, pentru click.ro.

Vestea că Zina Dumitrescu a murit i-a îngenunchiat pe cei care pe care “mama Zina” i-a considerat copiii ei. Printre aceștia se numără și Cătălin Botezatu, dar și Rimanița Iovan.

Sfâșiat de durere, Cătălin Botezatu a intrat în direct la Antena Stars, unde a izbucnit în lacrimi.

“Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Contactată telefonic a fost și Romanița Iovan. Romanița Iovan nu își revine din șoc după ce a aflat că mama modei românești a încetat din viață.

“Suntem o mână, copiii ei… Nu pentru că ne-a născut, ci pentru că am lucrat cu ea când noi eram foarte tineri. Am împărtăşit cu ea momentele de bucurie şi tristeţe. Am stat zile, nopţi, ani. Au fost cei mai frumoşi ani. Cred că şi Cătălin îmi dă dreptate că au fost cei mai frumoşi ani şi că vor rămâne în sufletul nostru. Doamna Zina va rămâne o figură emblematică a modei româneşti”, a mărturisit Romaniţa Iovan pentru Antena Stars.

Cea mai frumoasă lecție pe care Romanița Iovan a învățat-o de la “mama Zina”

Întrebată care a fost cea mai mare lecție pe care a învățat-o de la “mama Zina”, Romanița a declarat:

“Să ne iubim aproapele, să ne înţelegem cu cei cu care lucrăm zi de zi, este esenţial să nu avem invidie unii faţă de ceilalţi, să nu ne creăm probleme sentimentale. Este foarte complicat să discuţi despre o experienţă pe care ai trăit-o cu mult timp în urmă, dar care ţi-a marcat viaţa, tocmai pentru că sunt anii de început ai carierei noastre. Inclusiv Cătălin, cred că de altfel şi eu, dacă nu am fi am fi lucrat în fashion, cred că nu am fi îmbrăţişat această pasiune pentru modă. Sunt lucruri extraordinar de importante. Nu pot fi puse în câteva cuvinte şi pe repede înainte. Acum sunt surprinsă şi impresionată de ceea ce s-a întâmplat. Sper să nu o uitaţi, pentru că e foarte importantă media în a ne reaminti de oamenii valoroşi. Indiferent că sunt dintre actori, media… este esenţial!”, a mărturisit Romaniţa Iovan pentru Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete