Mirela Vaida vorbește despre pasiunea de dinainte de a avea copii

Mirela Vaida este una dintre vedetele urmărite în mediul online. Felul ei firesc, direct, nefiltrat cucerește persoanele dornice să afle cum este vedeta de la Antena 1 dincolo de ecranul calculatorului.

Postările ei din mediul online, mai ales cele de pe youtube cuceresc prin naturalețea prezentatoarei. Pasionată de gastronomie, Mirela Vaida și-a obișnuit fanele să prezinte felul în care pregătește rețete clasice, dar, așa cum mărturisește chiar ea, care ies „genial'.

În ultima postare a vedetei, aceasta are parte de o escapadă alături de fetița ei, Carla. Cele două merg la un centru de echitație, prilej cu care Mirela Vaida își mărturisește propria pasiune pentru echitație. Dacă înainte de prima sarcina practica în mod regulat echitația, a trebuit să pună sportul pe pauză pentru că au urmat alte două sarcini.

Fetița Mirelei, Carla, pare să-i moștenească pasiunea:

„Am dus-o o singură dată. E foarte pasionată. Și eu am fost, până să-i nasc pe ultimii doi copii și de atunci îmi tot cere, în continuu. N-avem echipament pentru echitație, i-au rămas mici cele pe care le avea. Noi am sunat astăzi, dar era full, așa că o să ne dea un ponei. Aș fi vrut să mă fi dat și eu, dar n-am găsit cal liber. Băieții dorm, i-am lăsat să doarmă.'

Mirela Vaida: Nu prea știu cum să fac

Mamă a trei copii, Mirela Vaida a deschis și câteva subiecte de discuție cu persoanele care o urmăresc, legate de educația copiilor și de modul în care aceștia ar trebui să fie implicați în activități.

„Voiam să vă întreb cum procedați cu activitățile. Îi duceți la toate și îi lăsați să-și aleagă ei? Sau alegeți voi, că știți ce-i mai bine pentru ei și duceți până începe să le placă, chiar dacă la început fac nazuri, invocă motive. Cum faceți? Îi duceți la zece sporturi și vă duceți la două sporturi și vă țineți de acelea, pe principiul foamea vine mâncând? Cum faceți, pentru că, recunosc, eu nu prea știu cum să fac', a mărturisit aceasta.

Mirela VaidaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ramona Olaru iubește din nou

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete