Mirela Vaida, cerută în căsătorie a doua oară. Cine e soțul prezentatoarei de la Antena 1: „Am spus DA”

Surpriză de proporții pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost cerută în căsătorie a doua oară de soț chiar în weekendul care a trecut. Nu a stat pe gânduri și i-a zis din nou soțului marele DA.

sotul mirelei vaida 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Mirela Vaida a plecat într-o scurtă vacanță prin România alături de familia ei. Prezentatoarea a ajuns la Sighișoara, acolo unde a fost și cerută în căsătorie pentru a doua oară. Moderatoarea emisiunii „Acces Direct' a primit un inel superb, cu diamant, din partea lui Alexandru Vaida.

„Am spus DA', a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei. Vedeta și soțul ei au o căsnicie de 12 de ani, iar flacăra iubirii este vie în relația lor. Mirela Vaida și Alexandru au trei copii împreună, Carla, Vladimir și Tudor.

Despre prima cerere în căsătorie vedeta spunea: „Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur', a explicat Mirela Vaida în urmă cu mai mult timp.

Povestea de iubire dintre Mirela și Alexandru Vaida

Mirela Vaida și Alexandru formează un cuplu de 16 ani Alexandru, soțul vedetei, este o prezență discretă și nu-i place să fie în atenția publicului.

Soțul Mirelei Vaida este director comercial la o companie și călătorește foarte mult prin țară. „El este un tip mai retras. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui', explica Mirela Vaida într-un interviu pentru revista Viva în 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete