Mirela Vaida are vilă de lux în Snagov, dar își construiește casă și în Bucovina: „Visam la căsuța din lemn în care ne-am dori să ne petrecem sărbătorile”

Mirela Vaida, soțul ei și copiii s-au bucurat recent de o vacanță în Bucovina, acolo unde au făcut acum un an și o achiziție. Vedeta și-a cumpărat un teren, acolo unde își va construi o casă de vacanță

Pe Facebook, prezentatoarea de la Antena Stars a postat mai multe fotografii din vacanță, dar a și făcut dezvăluiri despre casa pe care are de gând să o construiască. „Suntem în Bucovina! ❤️ Am cumpărat aici un teren, în urmă cu mai bine de un an, și, de atunci, le tot povestim copiilor ce loc minunat este acolo, ce energie bună, câtă liniște! 🤗 Anul acesta i-am adus să vadă locul și să visam la căsuța din lemn în care ne-am dori să ne petrecem Sărbătorile!', a scris vedeta.

Și a continuat: „Acum suntem aici, împreună, fascinați de locuri, oameni, mâncare, priveliști! Am fost pe Rarău, la Pietrele Doamnei, la Păstrăvărie în Pojorâta, și, neapărat, am aprins o lumânare la Mănăstirea Voroneț! 🙏 Nu ne vine să plecăm dar trebuie..

Ne așteaptă un drum lung și greu, Câmpulung Moldovenesc- București, dar Bucovina e așa frumoasă, că merită tot efortul! 🤗❤️🇹🇩 Abia așteptăm să ne întoarcem!'.

mirela-vaida-vacanta-bucovina-6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Trecutul mai puțin știut al Mirelei Vaida

Mirela Vaida are mare succes ca prezentatoare de televiziune, actriță și artistă. Cu toate acestea, ea nu a făcut studii în aceste domenii, ea a absolvit Facultatea de Drept, chiar la Universitatea din București. Visa să devină avocat, așa că a învățat mult!

Deși nu i-a fost ușor în toți anii de studiu, Mirela Vaida e mândră de pregătirea ei academică. „A trebuit să învăț mult la Facultatea de Drept. Eu am făcut-o și la Universitatea București, unde era concurență mare și se intra foarte greu. După care am făcut 2 mastere și un Institut Diplomatic Român, după Comunicare.

Ceea ce fac acum nu are nicio legătură, sunt pe scenă de 15 ani la Teatrul de Revistă, joc și cânt nativ. Ceea ce fac la televiziune este o chestie care implică niște abilități cu care te naști sau le îmbunătățești pe parcursul vieții prin exercițiu. Însă, cred că nimic nu este întâmplător!

La Drept a trebuit să învățăm foarte multe legi, mă ajută în emisiune. Nu îmi dădeam seama dacă nu studiam! Faptul că vorbesc mult este tot din avocatură, eu îmi doream să devin avocat, ceea ce mă ajută la televiziune. Partea artistică este nativă, cea mai puțin educată în sensul de școală, dar îmi aduce cea mai mare satisfacție. Nu faceți ca mine, învățați dacă vreți să faceți ceva! Eu sunt un exemplu de unde dai și unde crapă, însă nimic din ce am studiat nu a fost întâmplător pentru că m-a ajutat în diverse momente ale vieții.’, a povestit vedeta pentru Ego.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete