Mirela Vaida a lipsit de la „Acces Direct”. Cine i-a luat locul prezentatoarei

Ieri, 19 decembrie, Mirela Vaida nu a fost prezentă în emisiunea „Acces Direct', difuzată pe Antena Stars. Prezentatoarea a lipsit de pe micul ecran, fapt care se întâmplă foarte rar.

Adrian Velea a fost cel care i-a ținut locul vedetei. Tot el a a dezvăluit că Mirela Vaida are niște probleme personale, fără a spune însă despre ce este vorba, scrie Fanatik.

„Mirela lipsește dintr-un motiv personal. Sperăm să fie totul ok într-un final', a fost anunțul făcut de coprezentatorul Adrian Velea, la începutul emisiunii de luni seară.

Mirela Vaida a lipsit de la „Acces Direct'SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De ce n-a plecat Mirela Vaida de la „Acces Direct', deși a primit oferte

Mirela Vaida, care e și actriță și cântăreață, lucrează de ani de zile și în televiziune. Vedeta are contract cu Antena Stars, acolo unde prezintă acum două emisiuni, una dintre ele fiind „Acces Direct’. Deși a primit mai multe oferte în televiziune, ea a rămas la cârma acestei emisiuni.

De-a lungul anilor, ea a primit mai multe oferte din televiziune, dar le-a refuzat. „Îți faci o echipă, te sudezi cu ea, ești împreună la bune și la grele, noi chiar am trecut prin multe bune și rele, aceste lucruri reprezintă o anumită energie care se construiește acolo. Ai încredere în echipă, știi că echipa nu te lasă, știi că echipa trece cu tine prin foc și prin sabie. Este foarte greu să găsești oameni loiali. Televiziunile sigur că pot să vină cu tot felul de oferte. Unele pot să fie serioase, altele nu.

Depinde de tine dacă te duci după steluțe și artificii sau dacă îți dorești să construiești lucruri care să dureze. Eu am ales să rămân cu echipa, deși am avut un moment în care puteam alege să plec. Am făcut-o pentru că mi-am dat seama că nu pot să fiu doar eu și să gândesc de azi pe mâine. Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor care lucrează ca într-o redacție de știri zi și noapte. Sunt niște copii acolo în redacție care vin dimineața la 9 și pleacă seara la 9. Exact așa stau lucrurile, zi de zi. Mi-am dat seama că noi așa funcționăm.’, a declarat prezentatoarea pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete