Mircea Bravo filmează al treilea lungmetraj din carieră. Cum se va numi și cine sunt actorii din rolurile principale

După succesul filmului lor de debut, Mirciulică, și confirmarea faptului că mult așteptatul Nuntă pe bani, cel de-al doilea film de comedie semnat de regizorul Cristian Ilișuan, va sosi toamna aceasta în cinematografe, o nouă veste bună vine din partea producătorilor de la Bravo Films: vloggerul și actorul clujean Mircea Bravo filmează o nouă producție de comedie în străinătate.

Pentru filmul Moartea în vacanță, Mircea Bravo face echipă cu celebrii stand-up comedianți Costel Bojog și Maria Popovici, cei trei urmând să aibă parte de o perioadă plină de peripeții în Grecia, unde se află în prezent alături de o numeroasă echipă de producție.

Filmul se concentrează pe trei personaje: Mihăiță, Adrian și Patricia, care se luptă să intre în grațiile Rodicăi, o bătrână singură și bogată (Mihaela Deceanu) în speranța că-i vor moșteni averea.

mircea-bravo-film-moartea-in-vacanta-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Regizorul Cristian Ilișuan spune despre noul film: “Săli de cinema pline în toată țara și hohote de râs pe tot parcursul filmului, asta îmi doresc de la următoarea noastră comedie, Moartea în vacanță, un road trip care sper să rămână peste ani o comedie emblematică în cinematografia românească.”

Moartea în vacanță este un roadtrip de comedie pentru care filmările au loc în Grecia, Bulgaria și România. Regia îi aparține lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnata de Andrei Băltărețu, iar scenariul este scris de echipa creativă responsabilă și pentru primele 2 lungmetraje: Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc, cărora li s-a alăturat stand-up comediantul Sergiu Floroaia. Filmul va avea premiera în cinematografe în 2024. 

Cine e Mircea Bravo

Mircea Bravo, pe numele său real, Mircea Popa, este un tânăr în vârstă de 35 de ani care sa născut în orașul Beclean. Acesta a devenit cunoscut datorită videoclipurilor umoristice pe care le-a postat pe paginile sale de socializare. Astfel Mircea Bravo este una dintre vedetele din mediul online de la noi din țară, care se bucură de un succes considerabil în mediul online.

Mircea Bravo este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj, dar nu a profesat niciodată în domeniu. „ Eu când am terminat clasa a XII-a nu aveam nicio idee ce vreau să fac, pur și simplu mă duceam cam ce vrea lumea, ce e social acceptat. Aveam două variante: faculățile serioase, adică Medicină, Politehnică, Drept sau restul. Am mers la ceva sigur, la Drept. (la Cluj) Ce am câștigat? Patru ani în care lumea nu m-a stresat. Am făcut dreptul pentru că nu aveam tăria să zic „altceva'(…)

Oamenii aleg mai mult statutul decât meseria. În cazul în care nu e ceea ce cauți, primul lucru e să îți dai seama că nu ai pierdut timpul. Eu am investit câțiva ani în Facultatea de Drept. Nu au fost ani pierduți, pentru că mi-au dezvoltat niște abilități care mă ajută în momentul de față.Multă lume zice: Ce tare ar fi fost dacă făceai videoclipuri de la 19 ani. La 19 ani n-aș fi avut curajul și ideile astea. De-asta tot ce mi s-a întâmplat m-a adus în punctul ăsta ', a declarat Mircea Bravo în cadrul unui interviu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete