Mircea Badea, reacție ironică la adresa Danei Budeanu: „Nu știu încotro să o mai apuc”

Mircea Badea este unul dintre cei mai vocali oameni de televiziune din România. Cu o personalitate puternică și cu o reală capacitate de analiză, gazda emisiunii „În gura presei' a avut o reacție ironică la adresa Danei Budeanu.

Dana Budeanu este prezentă în mediul online și de multe ori a avut o părere proprie a ceea ce se întâmplă în lume, susținând că nebunia din jurul Covid-19 este o regie. Recent, aceasta a făcut un apel către populație pentru a obține un medicament necesar tinerilor internați la ATI. Mircea Badea a reacționat și și-a exprimat părerea în acest sens.

Prezentatorul TV s-a abținut în a dezbate subiecte atât de sensibile cum ar fi boala în urma infecției cu Covid-19 sau vaccinul produs de marile companii farmaceutice. O singură dată a deschis aces subiect când a vorbit despre un bărbat din Zalău. Acesta din urmă era convins că nu există coronavirus, însă când s-a infectat și era în stare gravă, îi sfătuia pe cetățeni să se vaccineze.

„Mi s-a părut penibil comportamentul lui în sensul că după ce striga prin piețe că nu există Covid-19, să ceară, de pe patul de spital, să ne vaccinăm. Fii consecvent până la capăt! Atât am zis despre el. După ce mi-am spus părerea, m-am confruntat cu foarte multe reacții violente. Mi s-a zis că-s mason, că-s vândut, am fost blestemat și eu, și familia mea din nou', a zis Mircea Badea.

Mircea Badea a continuat povestind un pic de Dana Budeanu și încercând să înțeleagă de ce și-a schimbat părerea de acum ceva vreme cînd susținea că tot ceea ce vedem la televizor este doar o regie și că spitalele nu sunt deloc așa cum ne sunt prezentate.

„M-am uitat la Dana Budeanu să mai înțeleg și eu una alta, dar am văzut ceva ce nu am înțeles. Ea a scris așa: „Are cineva o sursă de Tocilizumab? Nu au la Balș și sunt oameni tineri care au nevoie la ATI. Haideți să ne ajutăm'.

Nu mai înțeleg. Inițial parcă virusul nu exista, apoi era o mascaradă, apoi spitalele erau goale, parcă totul era o minciună. Așa îmi aduc aminte din comunicările anterioare ale Danei Budeanu. Și acum ne spune că sunt oameni tineri la ATI. Păi cum așa? De ce au ajuns la ATI? Spitalele nu mai sunt goale? Dar ce s-a schimbat între timp?!

Acum Dana Budeanu nu ne mai spune că-s spitalele goale, ci că-s oameni tineri la ATI. Acum ne zice că au nevoie de Tocilizumab. M-am uitat să văd ce este Tocilizumab. Și am găsit că este făcut Roche, adică de Big Pharma. Păi parcă Big Pharma era rea. Acum e bună? Nu mai înțeleg nimic', a mai spus gazda emisiunii „În gura presei'.

De asemenea, Dana Budeanu a mai amintit numele unui alt medicament necesar tratării celor din spital, iar prezentatorul a explicat: „e vorba de medicamentul experimental administrat lui Trump, conform Business Insider'.

Există o mulțime de persoane care sunt împotriva vaccinul împotriva Covid-19 și mai mult decât atât, acestea susțin că autoritățile și mai marii din industria farmaceutică ne folosesc pe post de cobai.

„De-asta nu înțeleg. Deci Big Pharma îți dă rău cu o mână, dar îți dă bine cu cealaltă mână? Adică pe partea de vaccin îți dă rău, iar pe partea de Regeneron și Tocilizumab îți dă bine?! Adică aceeași Big Pharma face o chestie nasoală și una bună? E foarte complicat pentru mine și nu știu încotro să o mai apuc', a continuat cu clasica sa ironie Mircea Badea.

Foto: Colaj Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete