Irinel Columbeanu, declarații surprinzătoare despre plecarea fiicei sale în America: „Când a plecat nu…”

Fructul iubirii dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor este Irinuca. Tânăra domnișoară a crescut ani buni alături de tatăl său, însă de câțiva ani a ales să plece în America să stea cu mama ei și iubitul acesteia.

Irinel Columbeanu a declarat că decizia a aparținut în totalitate Irinei, însă nu s-a așteptat ca aceasta să rămână definitiv în America. Acolo, fiica fostului afacerist are parte de o viață lipsită de griji și de o educație aleasă. Ea este extrem de silitoare și vrea ca pe viitor să devină medic. Chiar dacă sunt la mii de kilometri distanță, Irinel și fiica sa vorbesc des și el își dorește ca ea să facă ceea ce îi place.

„Irina este un copil cuminte, rebel atât cât i se permite. Idealurile ei sunt under construction', acolo unde locuiește, de exemplu, unul curent este să fie prima la învățătură în clasa ei. Ceea ce mi-aș dori pentru ea să facă în viață coincide cu ceea ce mi-am dorit și mie: ceva care să conteze, nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți. Din acest punct de vedere, proiectul ei cu care eu sunt la curent este să facă medicina', a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit Cancan.

Discuțiile dintre fostul afacerist și Monica Gabor s-au mai domolit, iar de dragul fiicei lor au o relație extrem de decentă.

„Relația normală de respect reciproc între doi foști soți ce au și un copil împreună', a mai declarat fostul soț al Monicăi Gabor.

Irinel a acceptat ca Irina să meargă în America, însă nu s-a așteptat ca aceasta să nu-și mai dorească să se întoarcă în țara natală.

„A fost mai simplu decât poate credeți, datorită faptului că atunci când a plecat nu știam că nu va mai reveni și că avea să stea mai mult acolo', a spus fostul afacerist.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete