Mirabela Dauer, probleme grave de sănătate. Cântăreața a fost operată de urgență

Anul 2018 nu a început tocmai bine pentru Mirabela Dauer. Chiar dacă publicul s-a obișnuit să o vadă tot timpul plină de energie și cu zâmbetul pe buze, cântăreața a mărturisit că nu traversează o perioadă tocmai bună și asta pentru că a suferit o intervenție chirurgicală.

Mirabela Dauer a fost operată de urgență

Mirabela Dauer are o relație foarte strânsă cu fanii și îi ține tot timpul la curent cu evenimentele importante din viața ei. Astfel, într-o postare pe facebook, îndrăgita cântăreață și-a anunțat prietenii virtuali că a fost operată de curând, fără să precizeze problema de sănătate cu care se confruntă. Chiar dacă se simte bine după operație, Mirabela Dauer a mărturisit că urmează o perioadă de recuperare, în care trebuie să se relaxeze cât mai mult, lucru destul de dificil pentru o persoană foarte activă.

“Dragii mei, nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!… Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt!  Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viață trecem și prin clipele mai dificile… și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.Vă iubesc și vă mulțumesc! Și ne revedem foarte curând…Vă îmbrățișez tare, tare…Mira”, a fost mesajul postat de Mirabela Dauer pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mirabela Dauer.

Foto: facebook

Citește și:

La 68 de ani, Corina Chiriac are o nouă pasiune! Celebra cântăreață s-a reprofilat: „Vreau să mă simt bine'

Dana Rogoz se întoarce în televiziune. Uite ce emisiune urmează să prezinte și unde va fi difuzată

Andreea Marinescu s-a căsătorit. Imagini de la nunta frumoasei prezentatoare tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete