La 68 de ani, Corina Chiriac are o nouă pasiune! Celebra cântăreață s-a reprofilat: „Vreau să mă simt bine”

Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, care făcea furori pe piața muzicală românească în anii 70′ – 80′.  Chiar dacă are 68 de ani, se pare că vârsta este doar un număr pentru ea, deoarece asta nu o împiedică să urce în continuare pe scenă.

Mai mult decât atât, cântăreața prezintă și emisiune la Național TV, care se numește „Opriți timpul'. Chiar dacă are o activitate intensă mai mereu, se pare că artista și-a făcut timp pentru o nouă pasiune și anume croitoria.

„Vreau să fiu o lună de zile în vacanţă, să mă odihnesc, să mă relaxez la mine acasă, departe de nebunia din showbiz. Vreau să mă simt bine, pentru că de un an eu nu am mai avut vacanţă. Acum, că am terminat cu cântările de Revelion, vreau să pregătesc un album nou şi abia din februarie mă voi întoarce să stabilesc, cu echipa de la Naţional TV, ce urmează să facem. Am avut emsiuni în Ajun de Crăciun, de Revelion, şi am avut mare audienţă, ceea ce ne bucură foarte tare', a declarat Corina Chiriac, pentru click.ro.

La 68 de ani, Corina Chiriac are o nouă pasiune

În Epoca de Aur, Corina Chiriac este mereu un exemplu pentru ținutele ei sofisticate. Astăzi, și-a transformat pasiunea într-un hobby și s-a apucat de design vestimentar.

„Trebuie să ştiţi că rochiile purtate de mine în emisiune au fost creaţii proprii. Sunt create de mine şi cusute de o croitoreasă pricepută. Am făcut mai multe, am purtat de fiecare dată altele şi multe telespectatoare îmi scriu şi mă întreabă de unde le am. Şi le-am spus că-s făcute după ideile mele. Telespectatorii mei trebuie să mai ştie ceva foarte important. Sunt câteva luni de reluări ale emisiunii , pe Naţional TV. Pentru că mulţi îmi scriu că vor să vină în emisiune şi eu le explic că emisiunile sunt în reluare, sunt filmate deja', a mai povestit Corina Chiriac, pentru sursa citată.

Nici muzică nu vrea să renunțe prea curând, mai ales că artista se pregătește deja pentru următoarele spectacole și proiect speciale.

„Se mai fac deplasări prin ţară, prin diferite oraşe, însă aceste spectacole nu se pot numi turnee, aşa cum se făceau altădată. Mă bucur că îmi pot ferici fanii cu piesele mele, că muzica mea nu a fost uitată', a declarat Corina Chirac pentru Click!, care se va întoarce în primăvară, cu emisiunile live, la Naţional TV.

Pentru a vedea mai multe imagini cu artista, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

La mulți ani, Corina Chiriac! Îndrăgita cântăreață împlinește astăzi 68 de ani

Corina Chiriac trece prin momente grele! Actrița are probleme serioase de sănătate

Corina Chiriac, complet singură la 67 de ani! Motivul este surprinzător

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete