Dana Rogoz se întoarce în televiziune. Uite ce emisiune urmează să prezinte și unde va fi difuzată

După o perioadă lungă de timp în care a lipsit de pe micile ecrane, Dana Rogoz a anunțat oficial că urmează să se întoarcă în televiziune și că în curând va prezenta o nouă emisiune.

Ce emisiune va prezenta Dana Rogoz?

Dana Rogoz s-a concentrat în ultimii ani mai mult pe dezvoltarea blogului personal, pe cariera ei de actriță, dar și pe creșterea băiețelului ei, Vlad, motiv pentru care a lipsit din televiziune. Vedeta a anunțat că în curând va reveni pe micile ecrane și va prezenta o emisiune la Pro Tv.

Mai exact, Dana Rogoz va prezenta show-ul “Mă însoară mama!”, alături de Gabriel Coveșanu. Aceasta va fi în postura povestitorului, ea comentând pe baza comportamentului pe care concurenții îl vor avea în cadrul emisiunii.

“Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor. Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!', a spus Dana Rogoz.

Emisiunea “Mă însoară mama!” va aduce în competiție opt băieţi care își caută soție, aceștia fiind atent supravegheați de către mamele lor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Dana Rogoz.

Foto: facebook

Citește și:

Simona Halep a revenit în România, după finala de la Australian Open! Sportiva a făcut primele declarații

Andreea Marinescu s-a căsătorit. Imagini de la nunta frumoasei prezentatoare tv

Cum a ajuns Michaela Prosan, Sonia din „Fructul oprit', să fie actriță? Mulți oameni nu știau asta despre ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete