Mioara Velicu spune dacă are operații estetice: „Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu”

Mioara Velicu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, a dezvăluit dacă are sau nu operații estetice. În vârstă de 77 de ani, cântăreața nu vrea să renunțe prea curând la cariera sa.

Mioara Velicu susține că nu a apelat niciodată la medicul estetician și nici nu are de gând să facă asta. „Nu fac nimic. Am avut noroc de părinții mei, și mai ales de mama, care era foarte bună cântăreață a satului. A avut întotdeauna o energie extraordinară și un fel de a se comporta în colectiv foarte frumos. Eu am moștenit asta de la ea. Dacă sunt în mijlocul tinerilor care mă apreciază și mă iubesc este extraordinar de frumos și dacă sunt cu cei de vârsta mea este și mai bine.

Operații estetice? Doamne Ferește! Nu vezi câte riduri am! Nu pot pentru că nu mai am vârsta. Lumea mă știe așa și chiar dacă uneori televizorul scoate în evidență foarte multe, chiar dacă nu sunt la fel, adică chiar dacă nu sunt așa adânci ridurile… În momentul în care ies pe scenă și mă văd cu publicul și-mi spun oamenii că arăt bine, mă încurajează. Pentru ce-mi trebuie operații estetice? Dar nici nu mai pot de acum. Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu', a declarat Mioara Velicu pentru Fanatik.

Mioara-VelicuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Am pensie frumoasă, de 4000 de lei'

După 60 de ani de activitate, Mioara Velicu are o pensie de 4000 de lei. Interpreta de muzică populară nu a renunțat la cariera sa și continuă să susțină spectacole și să meargă să cânte la nunți.

„S-a dat drumul și este foarte bine pentru noi, pentru toți soliștii din toate domeniile. Noi am fost afectați, da. Dar eu nu m-am plâns pentru că eu, în acești 60 de ani am muncit și mi-am pus un ban deoparte în bancă pentru a putea să mă folosesc de ei la zile grele. Am pensie frumoasă, de 4000 de lei și nu mă pot plânge. Îi plâng pe cei care au pensii mici, plâng pe cei care au avut contracte în pandemie și n-au putut cânta și au rămas cu niște datorii. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am.

Am căsuța aia la țară, mănânc bio, ca să zic așa, eu sunt mulțumită. Muncesc la curte, dar nu cum o făceam înainte, că am un nepot care are grijă de casă. Dar tot timpul am de făcut curățenie, spălat, mă duc în gradină, mai fac ce pot. Mă încarc cu energie pentru scenă. Dacă n-ar fi publicul pentru mine, eu n-aș fi nimic. Eu aș fi stat acasă, la țară. Sunt țărancă și mă mândresc cu asta. Eu am firmă, eu nu mă pot duce să cânt decât cu factură și chitanță, fie că sunt spectacole private sau organizate de primării. Eu nu iau bani în mână, toți banii intră în bancă. Și când merg să scot plătesc comision. Plătesc cam mult, dacă stau să mă gândesc (râde – n.r.).

Dacă sunt sănătoasă și pot să muncesc, de ce să stau acasă? Dacă sunt solicitată, de ce să stau acasă? În momentul în care oi vedea că publicul nu mă mai aplaudă, când oi vedea că nu mai pot cânta mă retrag. Eu vreau să mai cânt pentru că mai am trepte de urcat', a mai declarat artista pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete