Mihai Trăistaru, super atac la Roxen, reprezentanta Romaniei la Eurovision

Mihai Trăistaru, super atac la Roxen, reprezentanta Romaniei la Eurovision

Mihai Trăistariu participă anul acesta pentru a 11-a oară la Eurovision și, așa cum ne-a obișnuit de ceva vreme încoace, de fiecare dată are câteo discuție de făcut despre câte cineva. “E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut avut un hit la radio. Nu are experință. Ea nu știe ce e cu ea”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

“Întotdeauna am țipat și am urlat în gura mare, trimiteți oameni pregătiți la Eurovision, nu copii la plesneală. Este un test ce face televiziunea acum. Tu faci probe pe o fată lansată acum trei luni. Are trei luni și o piesă. Nu știe ce înseamnă o competiție”, a mai spus el.

Altfel… Roxen este o cunoștință mai veche pentru artist. În trecut, Trăistariu a avut ocazia să o premieze pe artistă pentru talentul ei, însă asta nu-i schimbă cu nimic opinia: “Deci nu cred așa ceva! ROXEN e Larisa Giurgiu din Cluj. I-am dat Premiul “Mihai Traistariu” pe la 14 ani și i-am promis un duet cu ea. Eram în juriu la un concurs! Iar eu am dat acest premiu NUMAI VOCILOR FENOMEN. Nu mai rețin cum canta dar … chiar mă simt aiurea de tot acum. Of, Doamne… Am o jenă teribilă față de situația creată și, totuși, încă îmi mențin părerea că la Eurovision TREBUIE să trimitem voci experimentate, consacrate și colosal de bune”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina de Facebook.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete